Släta ytor och frotté

Jag fann ännu en bild i mitt sufande på de stora nätvågorna. Kan dock inte säga vad det är hos denna som eggar mig då det för det första är en bild som antyder att mannen är undergiven, vilket vanligen är min roll även om jag stundvis är renodlad sadist.
För det andra ser det ut som att det är en målad tavla eller en photoshoppad bild.
Då jag är så dålig på det tekniska och på sådant tålamodskrävande som photoshop kan jag tyvärr inte avgöra det. I vilket fall som helst är det något med de släta ytorna och det lila lite mjukare kopplet i något frottématerial som gör att den blev en av mina favoriter.

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Släta ytor och frotté

  1. B.

    På något märkligt sätt är den där bilden tilltalande. Jag är inte heller så inne på att mannen är undergiven. Kanske är det så att bilden är fin snarare än att den gör mig upphetsad. Ibland är det ju trevligt med snusk som i huvudsak är estetiskt tilltalande också.

    Svara

Skriv en kommentar!