Recension: LELO Soraya + Massage oil

Jag fick till min glädje ett paket innehållande två LELO produkter av Intimera för recension. En LELO Soraya i svart (finns även i lila) och en mycket snygg liten pumpflaska med LELO Massage oil med lukt av lilja och mysk.

Jag tänkte först att myskdoften skulle störa mig då jag vanligen inte tycker om parfymer och sådant som innehåller mysk, men positivt överraskad blev jag då den faktiskt doftar ljuvligt. Inte övermäktigt utan precis lagom av både lilja och mysk.
Det blev ett härligt glid för fingrarna och hela känslan av både flaskans design och kvalitén på oljan gjorde att det hela kändes mycket exklusivt. Vilket är helt enligt LELOs koncept, det är exklusiva produkter med både kvalité och känsla.
Att det enligt innehållsföteckningen är små flingor i 24 karats guld blir pricken över i´et.

Inte heller den ursnygga vibratorn, Sorayan, gjorde mig besviken. Det trodde jag å andra sidan inte heller att den skulle göra. Men som vanligt med LELO-produkter håller den väldigt hög standard.
Vad jag tycker allra bäst om med Sorayan, förutom att den är snygg att se på och förpackningen ger en stilren känsla, så är det att den är uppladdningsbar.
Vanligen spenderar jag mycket pengar per år på att köpa nya batterier till leksaker, jag provade även att köpa uppladdningsbara batterier men när jag laddat dem ett par gånger slutar de hålla lika bra och efter varje användning fick jag ta ur dem och ladda för om jag lämnade dem kvar i vibratorn så laddade de ur sig. Ni känner med all säkerhet igen fenomenet.
Med Sorayan är det bara att plugga in vibratorn, in med kontakten i väggen och den är laddad för att användas inom kort. Inga problem alls!

Visst Sorayan är i dyraste laget, det kan jag hålla med om, men om jag räknar samman kostnaden jag sparar på batterier under Sorayans ”levnadstid” (här har vi ännu ett plus – ett års garanti), den summan vida överstiger kostnaden för Sorayan och den betalar med andra ord sig själv efter ett tag beroende på hur ofta jag väljer att använda den.
Vilket är ofta vill jag lova, för de 8 olika vibrationslägena gör mig på intet sätt besviken och det är inte ofta jag finner en vibrator som ger mig det jag vill ha varje gång! Materialet är lent och skönt att föra in och det blir inte ”friktionsonani” som det kan bli med vissa vibratorer där jag måste använda väldigt mycket glidmedel för att det ska kännas bra.

Det som kan vara aningen negativt med Sorayan är formen, den är platt och det känns lite konstigt i början. När vibrationerna kommer igång är detta ingenting jag tänkte nämnvärt på, men att knipa om en platt vibrator kändes lite underligt.
Negativt med oljan var att jag trots allt inte såg några guldflingor. Jag vände och vred på flaskan för att de kanske samlats i botten och på så sätt blanda ut dem i oljan så de kunde följa med ut, men trots detta såg jag inga flingor. Kanske är de så små att man med blotta ögat inte kan se dem, men då gör de trots allt ingen störra nytta i oljan annat än för att öka priset på den (299kr).

LELO Soraya.

Plus:
+ Den exklusiva förpackningen.
+ Designen är riktigt snygg, LELO överträffar sig själva gång på gång.
+ Materialet, lent och härligt.
+ 3 stegsreglage med 8 vibrationslägen ger variation.
+ Att den är uppladdningsbar!
+ Att den är vattentät.

Minus:
– Priset (1499kr), men med tiden betalar den sig själv.
– Den platta formen kändes lite konstig till en början.

LELO Massage oil – lilja och mysk.

Plus:
+ Doften, alldeles lagom tilltalande.
+ Designen på flaskan.
+ Pumpflaskor spiller och kladdar mycket mindre.
+ Det härliga glidet som höll länge.

Minus:
– Att guldflingorna inte syntes.
– Att den bara är för utvärtes bruk.

Jag har dock överlag ett mycket gott intryck och jag hade en riktigt trevlig stund när jag recenserade dessa LELO-produkter så jag vill ge dem båda full pott. 5 av 5.

Beställ dina egna LELO-produkter hos Intimera. Glöm inte att ange rabattkoden ”klumpesnusk” för 10% rabatt på din order.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Recension: LELO Soraya + Massage oil

  1. Pingback: Lyxfynd i budgetklass: Lovemoiselle Noemi | Blanka Blad

Skriv en kommentar!