4 tankar kring ”Favoritbild #55

 1. jennifer

  ÅH! Vill ha en dildo som förbinder mig och henne! Fyfan vad härligt! Kommentera gärna min blogg på inläggen av: JENNIFER.

  Svara
 2. killyourdarlings

  Vacker, men hon känns väldigt långt bort. Nästan obekväm inför fotograferandet. Men ändå en vacker bild.

  Apropå ingenting så röstade jag precis på ”någon annanstans”, för ibland läser jag hemma, ibland där jag för tillfället befinner mig (ett par gånger på jobbet, på biblioteket och på café någon gång).

  Ha det fint.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag tänkte också på att hon såg frånvarande ut och nästan obekväm. Men jag tänkte att kanske är bilden på henne ett sätt för henne att konfrontera det? Att hon kanske inte är bekväm i sin kropp men konfronterar det genom att vara modell på den här bilden.

   I mitt huvud är det inte otänkbart.

   Svara

Skriv en kommentar!