Fantisera tillsammans?

I och med att det är med action på vissa delar av min sexualitet och tillhörande utövande så har andra delar blivit lite lidande, vilket jag har svårt att göra något åt men ändå inte kan undgå att sakna.
Vi besökte ju parklubb i helgen och vi ska helt klart göra om det, många fantasier om ”ormgropar” och gruppsex flimmrar runt i huvudet, haha, vilket pervo jag är. Inom BDSM rullar det på med vardagliga regler och förordningar samt föreningsliv när tillfälle ges. Någon spelomgång då och då för att tillfredställa min önskan av ömhet.
Jag är nöjd, det är dessa delar (bland annat) som jag vill göda mer och utvecklas inom. Så det är inte tal om att vara missnöjd eller frustrerad på något sätt.
Det jag talar om är de små snuskiga detaljerna i vardagen som jag saknar. Små porriga bilder på mobilen, snuskiga förslag och busig småplanering som det ändå inte blir något med men där jag ändå fick chansen att fantisera ihop riktigt mysiga och pirrande saker med någon annan.

Så för att fylla de små hålen i min annars mysiga tillvaro är jag nyfiken på om det finns en (liksom jag) bisexuell, bdsm- och ”ormgropsintresserad” kvinna där ute som tycker om att fantisera tillsammans med en annan likasinnad kvinna? Säg till i så fall – ladysheila@live.se

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!