En mycket underbar helg

I lite över ett år har jag och Herrn pratat om att vi gärna vill besöka en ”parklubb”. Vi blev medlemmar i en och hade stora planer på att besöka den ett visst datum och sedan fortsätta med det om det kändes bra. Men som många föräldrar vet så går det inte alltid som man tänkt sig, ett av barnen blev sjuka, så det omplanerades. Då fanns ingen barnvakt, nästa gång vi kunde var det dags för mens och tillslut orkade vi inte krångla mer utan det rann ut i sanden. I slutet på sommaren gick vårt medlemsskap ut utan att vi ens hade besökt klubben.
Stundvis har detta ändå kommit på tal, lite kort i andra diskussioner och vårt intresse har kvarstått, men vi har inte kommit oss för av alla möjliga orsaker. Mensveckor, barnvakter och allt annat som måste pusslas ihop för att det ska finnas chans att göra något. Jag åker gärna iväg på äventyr i den mån det är möjligt så hemmet fortfarande blir lite av en oas av familjeliv och det som hör den delen av livet till. Även om det är bekvämt att kunna ta äventyren hem till sig och bekvämlighet har jag absolut inget emot heller.

Hur som helst, i lördags hade vi barnvakt ordnad medan vi var iväg på ett möte med andra likasinnade pervon. Sedan hade vi ordnat att barnvakten skulle stanna kvar till kvällen så vi kunde unna oss en barnledig kväll någonstans då vi i övrigt inte har så mycket tid för varandra. Vi hade några alternativ, krogen, kära vänner, nya bekanta osv. Men så fick jag ett sms från min vackra Hanna (den härliga kvinna jag recenserade bland annat en strap-on och upplevde en härlig ”trekant” med) om att de skulle iväg på en parklubb samma kväll och ville att vi skulle följa med.
Jag plirade lite med ögonen åt Herrn och vi bestämde oss för att vara lite spontana så vi pratade med barnvakten och åkte iväg. Ska erkänna att jag nervöst småhoppade leende runt här hemma medan jag gjorde mig i ordning.

Då det på klubben, där vi numera är medlemmar för övrigt, råder självklar sekretess kan jag tyvärr inte gå vidare in på detaljer om lokaler och vad som hände under kvällen mer än att jag fått bekräftat att jag inte är så dålig på petting och oralsex som jag trodde (kvinna på kvinna) och att detta med partnerbyte (Herrn på Hanna och Tom på mig) kändes spännande och helt underbart faktiskt!

Tidigare när vi provat liknande övningar blev det lite tokigt, ren ångest tyvärr, men inte denna gång. Kanske var det för stämningen och sammanhållningen? Vi var verkligen alla på alla i en enda ormgrop (ha lite överseende med en som inte har koll på korrekta termer för antal osv, haha).
Så när vi gäspande styrde kosan hemåt var både jag och Herrn trötta (jag även lite öm här och där av händer och annat samt darrig i knäna) men framför allt överrens om att detta absolut inte var sista gången.

Tio guldstjärnor (eller gyllene kukar) för denna helgen med andra ord, både vår date på fredagen och vår spontana utflykt på lördagen.
Hoppas ni haft en minst lika underbar helg!

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”En mycket underbar helg

  1. Pingback: Jag trivs « Klumpesnusk & Sheila

  2. Natur

    Hej. Vad gör man om frun tappat lusten för sex. Vi hade tills för några år sedan ett bra sexliv där visserligen jag stog för fantasin och initiativförmågan.Nu vill hon aldrig men låter mig föra in den bakifrån när jag vill.Numer kan jag lika gärna runka istället. Hon vet om det. Jag gör det bredvid henne när hon sover eller tittandes på en p-rulle på Tv. Jag vill inte smyge eller låsa in mig på toa. Hon bryr sig inte såvida jag inte gör det mitt framför ögona på henne. Vad gör man

    Svara

Skriv en kommentar!