En masserad vulva

Hon låg mellan mina ben. Naken från midjan och ner låg hon där med huvudet vid mina fötter. Hennes mjuka ben låg längs med min sida, och hennes kön var blottat för mig. Mina fingrar lekte och smekte mjukt runt det, och sakta blev fingrarna mer noggranna.

Vulvan är ordet som generellt används för att beskriva kvinnans kön på ett sensuellt sätt. Jag själv föredrar ordet ”fitta” men vulva är ett fint ord. Vulva-massage går ut på precis vad det låter som – man masserar kvinnans kön med mjuka rörelser.

Det här har sitt ursprung inom de mer (i min lite cyniska åsikt) flummiga grenarna av njutning och sexualitet, men icke desto mindre känner jag att man kan applicera lärdomarna även för oss vanliga dödliga.

Så när hon låg där gled vi sakta över från gos och mys till att mina händer smekte hennes kön. Noga med att inte röra själva skåran utan bara skapa en njutning genom att smeka venusberget, massera runt hennes yttre blygdläppar och på låren. Långsamt, långsamt ökade njutningen.

Det var magiskt att sitta där och ha den här kontrollen. Magiskt är nästan det enda ordet jag kan använda, för allting funkade. Jag gjorde på precis rätt sätt, och genom min kunskap om hennes kropp och genom att använda mina sinnen till att lyssna och se på henne förde jag henne uppåt genom skyarna. Det var en njutning att se hur den vackra Ami savade under mina händer, trots att mina händer inte särade hennes skåra eller berörde nån av de riktigt tydligt känsliga delarna.

Till sist stod hon dock inte längre ut. Med mycket ansträngd röst lyckades hon viska ut att jag måste komma in i henne, måste låta henne få explodera. När mitt finger kom in i hennes varma bäck gjorde hon precis det – hon exploderade som om hon varit gjord av krut och mitt finger var en tändsticka.

Magiskt.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”En masserad vulva

  1. Veronica

    Åhh… Tänk att få bli smekt så ömsint och tålmodigt av en man? Lyckligt lottade Ami!

    Svara

Skriv en kommentar!