Dagens bild: godisrumpa

Den header som pryder bloggen är en något beskärd version av den här bilden. Häromdagen ramlade jag över nedanstående bild som följer samma tema.

Jag tar gärna emot tips på hur jag kan övertala Ami att sätta sig i strössel och sedan låta mig fotografera resultatet…

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Dagens bild: godisrumpa

 1. skugga

  Okej, ett tips är att låta henne välja strössel. Det finns ju så fantastiskt många att välja bland. På överskottsbolaget finns bland annat strössel i form av hjärtan, bokstäver och stjärnor med mera. Kolla runt och föreslå vet jag. Något borde hon fastna för. 😉

  Svara
 2. Citronen

  Varför måste du övertala henne? Ta en fin bild utan strössel 😉

  Jag tycker ärligt talat inte att det är så tilltalande med strössel, speciellt inte på rumpan :).

  Svara

Skriv en kommentar!