17 tankar kring ”Amatörbild: ”Pussy & Magnum”

 1. Karin W.

  Intressant ställning det där! 🙂 Är den skön?
  Om man som jag är mer i klass med en, tja, väl tilltagen knubbsäl, så skulle den rent praktiskt vara lite åt Cirkus Magnum-hållet… Nån Starke Adolf som vill pröva ? 😉

  Svara
 2. skugga

  Vilken fin bild, det första jag tänkte var att den är ”smakfull”. Vackra kvinnohänder och fina kön! Det ser liksom inte slafsigt och ”orent” ut som intimbilder ibland kan göra.

  Svara
 3. arthur

  håller med, en vacker erotisk bild trots närbilden…
  Att det är en skön ställning där kvinnan kan påverka och påverkas lite mer ”uppåt framåt” i fittan gör den ju till höjdare. Brukar ge en viss möjlighet till att smeka brösten också för mannen….mums på alla sätt alltså.

  Svara
 4. B.

  Smakfullt och vackert är de mest återkommande orden verkar det som. Jag kan bara hålla med. Förstår inte riktigt vad som menas med att närbilder brukar vara slafsiga. Jag gillar att titta på nära håll. Att bilder ibland är dåligt tagna är ju en annan sak. 😉

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Samma knottror som de flesta killar har såväl på kuken som på pungen. Jag har liknande själv, ingenting konstigt. De syns bara desto bättre när man är slätrakad.

   Svara
 5. Elin S.

  Jag tror att det kan bero på hur blixten slår när man fotograferar – jag tänkte också som du, men kameran uppfattar inte alla gånger ”våtblänk” – därav den torra känslan. Nån som har en annan erfarenhet av detta?

  Svara
 6. torbjön

  Den där fittan skulle jag gärna låta kuken knulla, kuken växer nu. Måste runka HÅRT.

  Svara
 7. Jonas

  Härlig bild…ger mig ett skönt pirr..fantiserar mig in i känslan..å önskar det var jag på bilden =)
  ”Motspelare sökes”..haha

  Svara

Skriv en kommentar!