Alla hjärtans dags present

Jag hade talat med Klumpe om att försöka vara lite mer kreativ över helgen då han är bortrest och välförtjänt njuter av tiden med en underbar kvinna, jo jag kan faktiskt uttala mig lite om det då jag lärt känna henne en aning och inte en sekund ångrar jag den kontakten vi tagit och den kontakt vi har idag.
Det gick dock inte riktigt som planerat, jag blev inringd på extrajobb och vips så flög tiden iväg fram till lördag, överraskningsdagen för Herrn.

Jag är en sådan som gärna planerar överraskningar, roliga påhitt och annat som gör människor jag älskar glada. Jag tror på att fira det lilla i vardagen och ibland firar jag/vi det med extrakryddor.
Så även denna gång. Jag hade en alla hjärtans dags överraskning till Herrn, två dagar före visserligen men det var då det fanns tillfälle.
Bakom hans rygg bokade jag barnvakt och planerade allt i så goda detaljer jag kunde. Ett brev låg en dag vid hans dator med instruktioner om att han på lördagen skulle ha gjort ett antal saker och sedan vara duschad, rakad och klar till ett visst klockslag. Duktig som han är den där Herrn är han klar med god tidsmarginal.
Med ögonbindel och hörlurar fick han sätta sig bak i bilen och vi åkte iväg för att hämta en väninna.
Det bar iväg till parklubben vi besökt förra helgen och när vi drygt 1½ timme senare var framme fick han ta av sig ögonbindeln och lurarna. Lite nervöst fick han då märka att vi inte var ensamma.
Efter rundvandring för väninnan som var ny besökare där kröp vi in i ett rum och jag överdriver inte om jag säger att orgasmerna flödade.
Min väninna fick prova att ”fista” mig (Herrn säger med ett stort och stolt flin att jag är hans allmänna ”fisting-tjänst”) och det var för övrigt inte den enda oskulden som togs den natten.
Vi pausade för vätskepåfyllning och lite bubblande i poolen med tillhörande petting. Det gjorde mig lycklig att se Herrns leende där han satt som en kung i bubbelpoolen med en vacker kvinna på vardera sida. Jag kände redan innan att överraskningen blivit lyckad, men då kände jag det ytterligare och så känns det fortfarande när jag tänker tillbaka på det.

Herrn sade igår att jag var världens bästa sambo, inte bara för att jag överraskar med sådant här, utan för att jag är underbar och jag måste säga att jag är ämnad att hålla med, haha!

Hoppas er alla hjärtans dag blir riktigt härlig och att ni istället för att köpa chokladaskar och gelehjärtan investerar i en överraskning eller mer tid med nära och kära. Det är avsevärt mer värdefullt.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Alla hjärtans dags present

  1. B.

    Vilken höjdarpresent! Själva firade vi med fin middag, skönt sex och avslutade kvällen med film. Tid för sig själva bör inte underskattas.

    Svara
  2. Ami

    Jag uppskattar våra samtal och ser framemot flera. Underbart läsa om din present till Herrn. Glädjehjärtan till dig.

    Svara

Skriv en kommentar!