Sexnovell: Mästaren

Signaturen ”Häxan” delar med sig av den här berättelsen. Lämna gärna en kommentar om ni tyckte om den!

Står i solen på hans balkong, högst upp under hustaket. Framför mig har jag en underbar utsikt över staden med havet som bakgrund. Suckar lätt där jag står lutad mot räcket och njuter av värmen. Känner plötsligt hans närvaro och det pirrar lite i min kropp men jag vågar inte vända mig om. Hör hans steg när han närmar sig sakta, alldeles tyst. Så står han precis bakom mig, känner värmen som strålar från hans kropp mot min utan att våra kroppar nuddar vid varandra.

Han lägger sin hand på min axel och jag börjar vända mig om för att möta hans blick. Rör dig inte säger han hårt och jag vänder mig omedelbart tillbaka mot räcket. Vågar knappt andas av rädsla att ha gjort mästaren arg men viskar ett tyst förlåt. Hans svar kommer omedelbart, ett hårt grepp om min axel som gör att jag kvider till. Har häxan fått tillåtelse att prata hör jag honom säga och jag skakar snabbt på huvudet. Jag står tyst och stilla med händerna på det övre räcket och försöker slappna av för att blidka mästaren. Hans grepp om min axel lossnar och jag känner hur han försiktigt smeker undan mitt långa röda hår och lägger det över min axel för att blotta min nacke. Jag ryser av hans beröring men vet vad som väntar…en kyss precis under örat som följs av flera ner över min nacke.

Hans händer flyttar sig sakta ner över min kropp mot mina höfter, glider in under tröjan och upp till bh:n. Han knäpper upp den och drar sedan sakta min tröja uppåt. Jag lyfter mina händer över huvudet för att hjälpa honom. Ryser till lite när den svaga brisen träffar min kropp och mina bröstvårtor styvnar av kylan. Fryser du frågar han och jag nickar till svar. Han ställer sig tätt intill mig och jag känner att han inte har någon tröja på sig, hans händer smyger över min kropp, över min mage upp till brösten som reagerar direkt när hans händer kupas runt dom. Han viskar att han älskar mina stora, tunga bröst och mitt lena skinn. Jag ler och njuter av hans beröring.

Jag står kvar med händerna på räcket när han sakta börjar knäppa upp knapparna i mina jeans och dra dom neråt. Mina jeans är tajta och han kämpar lite med dom innan han beordrar mig att ta av allt utan att vända mig om. Ja, mästaren säger jag och drar av mig jeansen tillsammans med trosorna i ett svep fortfarande med ryggen mot honom. Under tiden hör jag att han tar av sig sina jeans och jag ler inombords…vet att mästaren är redo. När jag rätar på mig säger han åt mig att lägga händerna på räcket igen. Jag ställer mig med benen ihop men får en snabb tillsägelse om att sära lätt på benen. Under tiden som jag gör som han säger känner jag hans händer på höfterna, hans kropp som smyger intill min med ett stånd som trycks mot min rumpa och jag ryser av lust.

Mästarens ena hand smeker mig över magen upp till mitt ena bröst och vidare upp över halsen, han tar ett hårt tag i min haka och vänder mitt ansikte mot sitt och våra ögon möts innan han kysser mig hungrigt och hårt. Den andra handen smeker samtidigt min mage och vidare ner mot venusberget. Hans hand kupas över min kärleksmussla och jag känner hur jag blir blöt bara av tanken på vad mästaren tänker göra med mig. Hans fingrar letar sig in i min grotta och han känner hur blöt jag är, kyssen avslutas och hans säger till mig att jag är en duktig häxa som är så blöt för mästaren. Jag ler och säger allt för dig min mästare. Han vrider tillbaka mitt huvud och säger till mig att jag inte får titta på honom utan ska blunda och bara njuta. Ja, mästare svarar jag och blundar, överlämnar mig helt i hans händer.

Mästarens ena hand ligger kvar över min mussla och smeker mig sakta, den andra smeker och nyper mina bröst. Jag stönar svagt av hans behandling men står alldeles stilla. Fingrarna vid min mussla letar sig djupare in och fingerpullar mig ömsom hårt, ömsom mjukt för att sedan glida över min klitta och jag rycker till av beröringen. Uppmuntrad av min reaktion börjar han sakta smeka den och låta fingrarna glida över klittan, in i grottan hårt och sedan glida ut över klittan igen. Jag stönar igen och njuter i fulla drag, viskar hårdare men får då en hård smisk på rumpan som talar om för mig att jag varit stygg och talat utan tillåtelse. Som straff tar han ett hårt tag i mina armar, vänder mig om och tvingar ner mig på knä framför sig, instinktivt vet jag vad som väntar. Eftersom jag fortfarande blundar ser jag inte honom men vet vad jag ska göra.

Med mina händer känner jag att han står precis framför mig, jag smeker honom sakta längs benen tills jag hittar hans praktfulla stånd som jag försiktigt smeker uppifrån och ner. Behöver inte se den för att veta hur vackert och praktfullt hans stånd är. Gör din plikt häxa säger han hårt och jag tar hans kuk i munnen. Suger sakta och försiktigt runt ollonet samtidigt som min ena hand runkar honom långsamt. Min andra hand smeker honom över rumpan, min tunga leker runt hans ollon och jag hör honom stöna njutningsfullt. Uppmuntrad av hans stön suger jag hårdare och låter hans kuk komma längre och längre in i min mun. Plötsligt drar han ut den och säger åt mig att ställa mig upp, jag lyder direkt fortfarande med ögonen stängda.

Han vänder mig om och placerar mina händer på räcket igen. Han säger åt mig att stå stilla och fortsätta blunda. Hans händer är överallt på min kropp och jag ryser när han rör mig. Hans ena hand hittar ner till musslan igen och börjar fingerpulla mig ganska hårt med flera fingrar samtidigt som han viskande frågar om jag tycker om det han gör. Jag vågar bara nicka. Jag känner hans andra hand glida över mitt bröst ner över magen mot klittan där hans fingrar sakta smeker den. Med tre eller kanske fyra fingrar som ganska hårdhänt pullar mig känns fingrarna på klittan som en ljuv sommarbris som smeker fram men bara för en sekund. Hans fingrar hittar exakt rätt och han känner hur jag rycker till vid beröringen…det ger honom den reaktion han önskar och fingrarna i mig sänker takten lite medan handen som hittat rätt på klittan smeker hårdare och hårdare. Jag njuter och känner hur orgasmen närmar sig, min kropp spänner sig och mästaren pressar sig närmare mig som för att hålla min kropp stilla. Han smeker mig hårdare och snabbare tills orgasmen tar över min kropp och jag skakar våldsamt, då lägger han sina armar runt mig och håller mig hårt tills orgasmen ebbat ut. Mina knogar har vitnat av greppet jag har runt räcket. Var det skönt viskar mästaren och jag stönar bara till svar. Duktig häxa säger han, nu ska du få din belöning.

Han tar loss mina händer som håller hårt i räcket och vänder mig om, lyfter upp mig och sätter mig på det lägre av de två räckena. Jag känner det andra räcket bakom min rygg och hur det trycker mot mig men jag känner inte smärtan, är helt koncentrerad på vad mästare ska göra med mig. Hans ena hand ligger på räcket bakom min rygg som för att skydda mig medan den andra försiktigt öppnar upp min kärleksmussla för att ta emot hans kraftfulla stånd. Sakta trycker han in den en liten bit och jag stönar till av njutning bara för att känna hur han hårt och brutalt trycker in den i hela dess längd. Jag trycks hårt mot räcket när han stöter emot mig med hela härligheten djupt inne i mig. Ett stön undslipper mig och jag håller hårt i räcket för att hålla balansen. Mina ben lyfter jag upp och lägger runt honom som för att hålla honom kvar djupt inne i mig.

Mästarens händer greppar runt mina höfter och han stöter hårt och brutalt ut och in i mig ett par gånger för att sedan nästan helt glida ut ur mig. Jag håller emot med mina ben, vill inte att han ska åka ur. Hör hans glittrande skratt när han säger att jaså, häxan vill ha mer av den varan. Jag stönar högt och pressar hans kropp mot min med benen och säger ge mig allt du har. Han skrattar igen och frågar om jag är redo. Jag kan bara svara ja, ja, ja. Känner hans händer på höfterna ta ett hårdare grepp och sakta stöter han hårt mot mig gång på gång. Jag stönar högre vilket gör honom ännu mer upphetsad. Hör på mästarens andhämtning att han njuter lika mycket som jag, stötarna blir hårdare och snabbare. När hans händer släpper mina höfter och tar tag i räcket bakom mig vet jag att han är redo att ge mig allt han har. Nu knullar han mig så hårt och så brutalt som bara han kan och jag stönar högre och högre. Mina stön blandas med hans när vi båda närmar oss orgasm. Min kropp spänner sig i en båge och det är bara hans händer som håller i räcket bakom min rygg som skyddar mig mot att falla.

Jag fångar hans blick sekunden innan vi båda smälter samman i en gemensam orgasm, så kraftig att vi båda tappar andan. Hans blick är det sista jag ser när vi båda slappnar av, plötsligt tappar han greppet om räcket och jag faller handlöst baklänges över räcket ner mot kullerstenarna på gatan. Jag famlar vilt i luften efter något att ta tag i men det finns inget, precis innan jag ska slå i marken blir allt svart och min kropp rycker till. Jag öppnar mina ögon och sätter mig hastigt upp bara för att finna mig själv i sängen med påslakanet virat runt min dyblöta kropp. Rummet är mörkt, ödsligt och tomt. Jag är som vanligt ensam i min säng…suckar tungt innan jag reser mig sakta upp och går ut i köket för att ta ett glas vatten.

Allt var bara en dröm…

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Sexnovell: Mästaren

 1. Elin S.

  Väldigt vackert språk och snyggt slut! Mina komplimanger! Kanske vi får se fler framöver? 🙂

  Svara
  1. Häxan

   Tack Elin S för dina komplimanger.
   Kanske finns en chans att jag skriver färdigt några fler ideér och delar med mig av till min vän Klumpesnusk.

   Svara
 2. skugga

  Jag tyckte den var rätt bra! Men det borde inte varit en dröm. Inte för att jag ville att hon på riktigt skulle ha fallit utan för att en dröm är så…det blir lite klyschigt.
  I övrigt var den välskriven och en av de bättre jag läst.

  Svara

Skriv en kommentar!