Sexiga serier på nätet

Häromkvällen fick jag tipset om Babian.se som skulle ha ett ”sexigt” nummer. Nummer 18 i ordningen, tydligen. Jag kikade in och läste flera riktigt intressanta serier med tema sex, och rekommenderar det nu vidare till er läsare.

”babian.se är en serietidning på nätet som utkommer fyra gånger per år. Här kan du läsa nya tecknade serier av svenska och utländska serieskapare helt gratis. Vår ambition är att publicera de bästa politiska, realistiska, konstnärliga, roliga, feministiska och surrealistiska serierna i Sverige.”

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Sexiga serier på nätet

 1. Kajan

  wow! vilket tips! Jag är ingen ”modern serienörd”, har aldrig halkat i mangaträsket 😀 – jag är gammaldags nog att tycka Modesty Blaise var en sexig serie…
  Jag gillade *Babian’-tecknarna/manusskrivarnas olika stil – fast roboten som ville kramas… lille vännen då… 🙂

  Svara
 2. NaknaMannen

  Längesedan vi följde denna bloggen, det var på tiden då vi hade en egen. Nu har vi en ny fräsh blogg och med det kommer läsningen tillbaks, blir lycklig som männsika när jag ser att denna blogg fortfarande lever och inte blivit så mycket som ens en sekund sämre. Still going strong.

  Svara

Skriv en kommentar!