Recension: Fetish Fantasy – Koppel & halsband

Trots att jag egentligen är rent av motvillig till både koppel och gagballs i och med att jag får panik och kväljningar när sådant placeras på mig så bad jag om att få recensera ett halsband med koppel från Intimera.
Det fick jag också till min stora glädje! Det är nämligen så att jag är satt på halsbandsträning av Herrn och då det gått så bra med vanliga halsband som jag kortat av mer och mer så ville jag pröva att ha ett bredare, mer riktigt för ändamålet.

Min första tanke när jag fick hem det var att det ju inte var kardborrefästning så om jag skulle få panik skulle jag tyvärr inte kunna få av det så snabbt som det skulle behövas.
Men det mildrades lite i och med dess mjuka mocka och det faktum att det var rosa. Ja design och ögonens tycke har stor betydelse för hur jag tycker om saker och ting, då jag tycker om rosa så var detta alltså en fördel.
Detta set på halsband och koppel tillhör också samma serie som piskan jag recenserade för en tid sedan, den som färgade av sig när den användes. Jag var orolig för att även halsbandet skulle färga av sig eller orsaka någon form av allergisk reaktion då det är samma material och borde således också färga av sig. Kanske skulle jag vara alldeles rödrosa kring halsen och se ut som jag råkat ut för ett övergrepp av något slag.
Men så blev det då inte alls.

Kvällen kom och jag fick tillfälle att prova. Jag sa till Herrn att jag inte trodde jag skulle kunna ha på mig det mer än 30 sekunder nu första kvällen. Ack så fel jag hade!
Två timmar satt det på! Det gick över förväntan och jag tror det beror på att materialet var lent och själva halsbandet var inte så stelt som exempelvis ett i läder.
Det enda som kändes var att det blev lite varmt, men det är på intet sätt konstigt då det sitter så tätt mot huden och mocka är ett värmade material. Det brändes inte, det var inte obehagligt, det blev bara lite varmare.
Så halsbandet tyckte jag mycket om, det kommer att få sitta på närhelst jag har möjlighet.

Kopplet som följde med reagerade vi på lite, det var mycket kort. Går jag och Herrn bredvid varann så kan han inte gå avslappnat med armen ned längs sidan medan han håller i det utan kopplet får hänga löst tills jag kan behöva korrigeras av någon anledning.
Så det hade gärna fått vara lite längre. Dessutom så släpper även det färg, som vi upptäckte när Herrn rappade till mig på skoj och det lämnade en rosa rand på mina svarta byxor.
Nu är det inte meningen att piska med kopplet, även om det är bra om det håller till lite allt möjligt, så det ger vi inget minus för.

Plus:
+ Setet är fint rosa.
+ Halsbandet är mjukt och följsamt.
+ Det går att ställa om upp till 48cm för de med lite bredare hals.
+ Möjligheten att samla tillbehör i samma serie och färg.

Minus:
– Kopplet är aningen för kort.
– I och med att det går att ställa om så mycket i omkrets blir det alldeles för mycket halsband över som känns lite dumt i nacken och gör att det gärna vill vrida på sig så det ser lite dumt ut då ringen inte längre är rakt fram.

Jag tycker dock mycket om detta set och ser fram emot att samla och prova resterande av de rosa Fetish Fantasy produkterna!
Så jag ger betyget hela 4 av 5 trots allt.

Ett eget härligt rosa halsband med koppel (eller varför inte passa på med fler delar i samma serie?) beställer du hos Intimera. Glöm inte bort att ange rabattkoden ”klumpesnusk” för 10% rabatt på din order!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Recension: Fetish Fantasy – Koppel & halsband

  1. B.

    Riktigt sexigt halsband. Det är ju typiskt att jag glömt bort adressen just nu, men det finns en hemsida där man kan göra customised halsband av ungefär den sorten. Olika färger, material, nitar och texter. Riktigt bra sida. Återkommer om jag kommer på adressen. Hmm, kanske lite meningslös kommentar då. Bra skrivet iaf! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!