Min vecka med Ami

Förra veckan spenderade jag hos Ami och hennes sambo. Här följer en sammanfattning av den veckan, för er som är nyfikna!

KÄRLEK: Fanns i massor. Att kunna krama om Ami precis när som helst, viska att jag älskar henne och höra det tillbaka är fantastiskt. Jag fick även möjlighet att träffa Elin, och att sitta mellan de två och bli ompysslad var speciellt. Jag tyckte om att se Ami och hennes sambo (som jag bestämt mig för att kalla Secundus) älska varandra, det var också fint och gjorde mig glad. Ingen svartsjuka, ingen osäkerhet. Han är en bra kille, och jag var tacksam för att han gav mig och Ami ganska mycket utrymme. Tydligen är det sant att delad kärlek är dubbel kärlek. Vem hade kunnat ana? 😉

SEX: Ingen brist på den varan heller. Ami gör mig pirrig, och jag är väldigt förtjust i min förmåga att med enkla ord och smekningar kunna göra henne forsande våt. Inte heller kommer jag nånsin att glömma den morgonen då vi alla tre låg nakna i vardagsrummet. Lite morgonmosiga och morgonkåta låg Ami klämd mellan oss. Tre varma kroppar, lusten som ökade. Det var en ovan men trygg känsla att ligga på rygg, känna hur Ami satt mellan mina ben och sög mig medan Secundus låg försiktigt bredvid, tittade på och förstrött lät en hand smeka min sida. Det var speciellt, och jag kände mig trygg och välkomnad. Andra spännande saker hände också, men jag upplever dem som lite för personliga för att nämnas än. Men vi utforskade nya sidor i våran gemensamma sexualitet och njöt av dem.

VARDAG: I ett distansförhållande är det lätt att känna en stor press att göra ”magiska” saker när man ses. Man vill knulla mycket, ägna massor med tid åt närhet och kärlek. Göra alla de där stora sakerna. Men det är viktigt att kunna göra vardagliga saker tillsammans. Som att alla tre ligga ihopkrupna och se på film. Eller sitta på rad med varsin dator i knät och skratta medan man pratar strunt. Det var skönt att ingå i Ami och Secundus vardag. Att sitta i köket efter maten och skratta åt olika anekdoter. Allt sånt behövs också.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!