Mer sex än relationer

För några dagar sen kommenterade Ami till mig att det numera var mer tankar om sex än relationer från min sida i den här bloggen. Hon menade det inte som någon kritik, och jag tog det inte som det heller, hon bara tyckte det var intressant att läsa mina tankar kring just relationer och kärlek likaväl som tankarna runt sex.

Det här var lite av en fortsättning på en sak jag sa när jag var hos henne tidigare den här månaden, nämligen att jag lite förlorat förtjusningen för att diskutera sånt här. Efter flera år av funderingar i ämnet har jag nu kommit till den punkten då jag faktiskt är rätt nöjd med både mig själv, min livsstil och mig själv i största allmänhet. Det betyder inte att jag aldrig tänker på relationer eller komplikationerna som kan uppstå – utan att jag inte längre känner suget att hoppa in i varenda diskussion som uppstår i ämnet.

Det märktes tydligt när jag var hos Ami att jag hellre lyssnade på andras samtal om relationer och förhållanden än aktivt deltog i desamma, även om jag emellanåt inflikade min åsikt och mina tankar.

Jag är nöjd med min situation, och det har gjort mig ganska mättad på den här typen av samtal och tankar. Inte ointresserad, men mättad på ämnet tills vidare. Även om jag säkert kommer att skriva inlägg som cirklar kring relationer, förhållanden, kärlek och liknande så är det inte det första ämnet jag funderar kring. Sex har börjat ta mer utrymme i mina tankar och därför blir det mer sex-inriktade ämnen som stöts och blöts här.

Med det sagt vill jag ändå gärna uppmuntra er att maila in frågor och tankar ni har. Jag får emellanåt mail med tankar och funderingar som läsare skulle vilja ha svar på, och de sorteras under kategorin ”Fråga Klumpesnusk”. Jag hoppas det blir påfyllning där, allt eftersom.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Mer sex än relationer

  1. Elin S.

    Jag vill bara kommentera inlägget med att jag kan inte se någon sex-slagsida alls under de två,tre senaste månaderna! Många intressanta tankar om relationer har skrivits, både av dig och av Sheila. Men om det blir mer sexsnack framöver så blir vi inte ledsna för det heller :D.

    Svara

Skriv en kommentar!