Identitetsbekymmer

Jag funderade på om jag ändå inte skulle sätta mig och skriva en lång nyårskrönika, men så slog det mig att det kanske ska göras exakt på nyårsafton..? Då jag inte har koll på reglerna där struntar jag i den idén och hoppar direkt i min ”Sheila-kostym” och deklarerar att jag nu är tillbaka från min välbehövliga semester!

Det är lite det som varit ett bekymmer på senaste tid, det faktum att jag inte kan ha på mig min ”Sheila-kostym” till vardags. Jag kan inte applicera min roll som bloggerska till den jag är 100%. Klumpe har kunnat svetsa ihop sina roller och börjar i stort vara en och samma person, detta kan inte jag göra. Jag har familj, barn och bor i ett litet samhälle där alla känner alla och de som skulle lida av att min identitet smältes ihop är mina barn. Det är det inte värt.
Nästa bekymmer tillkom när jag och Herrn började uttala våra roller mer konkret, han blev Herrn och jag blev fröken. Dessa roller hade vi med oss in på The Mansion, där vi trivs och älskar att vara. När vi den 1/1 på kvällen besökte vårt favoritställe för att fira in det nya året och även andra ting, presenterade den ärade Lorden oss som Herrn och fröken. Det är så de känner mig där. Visst, det finns åtskilligt antal fröknar som kallar sig just fröken inom sitt bdsm-utövande. Men jag är hur som helst en av dem, det blev lite av en klocka som ringde i mitt huvud och dagen efter medan jag smekte mig själv över den ömma baken och kikade ner mot mina vackra bröst kom det över mig igen, jag har fyra större identiteter. Det är bäddat för att jag ska bli lite småknäpp och det är inte underligt att jag haft slitningar inom mig under hösten.
Först och främst är jag Mamma.
Sedan är jag, utan inbördes ordning, fröken, Sheila och icke att förglömma Mig Själv.
Detta tänkte jag försöka få lite rätsida på under det kommande året.

2010 har varit ett underbart år på många sätt, många gropar i vägen har det varit men vi har stått i enad front jag och Herrn. I år blir det samma enade front mot ett av de värsta åren i vårat liv. Samtidigt kommer det ske något av det bästa, vilket jag bubblar lycklig över i tystnad ännu en stund till.
Så med blandade känslor säger jag välkommen till 2011, kom an bara!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Identitetsbekymmer

  1. klumpesnusk

    Ännu en vacker bild på en vacker kvinna, och jag hoppas du hade ett fantastiskt nyår, min kära medbloggerska.

    Vad gäller min identitet så är jag fortfarande ”jag” och ”klumpe”, dock har gränsdragningen minskat iom att ”jag” numera är öppet poly. Men Klumpe är fortfarande en mestadels separat identitet även om de två närmar sig varandra mer och mer för var dag som går.

    Men jag hoppas du får ordning bland dina identiteter och om du vill prata och bolla idéer så vet du var jag finns. Gott nytt år och god fortsättning!

    Svara

Skriv en kommentar!