Dubbla skedar

Det här är baserat på en fantasi som jag och Ami delade igår. Jag kände att jag ville fortsätta utforska den och skriva ner den i nåt slags novellform.

Hon ligger där när jag kommer in i sovrummet. Jag har borstat tänderna, och nu är jag redo att krypa ner hos henne. Jag står en stund i dörröppningen och beundrar hennes nakna kropp. Beundrar hennes ben, hennes rumpa, hennes mage, hennes mjuka bröst och till sist beundrar jag hennes vackra ansikte som ler mot mig.

-Tycker du om vad du ser?

Hennes röst är fylld med värme när hon frågar. Jag nickar och ler tillbaka. Sedan tar jag två-tre steg fram till sängkanten och kryper ner bakom henne, lägger mig mot henne. Sked. En av våra favoritpositioner att ligga och mysa. Jag bakom henne, och hennes kropp som passar perfekt in mot min. Hon är kortare än mig, och det gör att skedandet blir perfekt, avslappnat och njutbart.

En mild kåthet ligger i luften, något som är väldigt vanligt när vi är tillsammans. Utan att säga nåt vet vi att kåtheten kommer att stiga snart.

Hon ligger på min vänstra arm, min högra smeker henne. Smeker hennes mjuka mage, smeker upp på höften och låren. Jag hör hennes andning bli bara lite tyngre. Subtila tecken som jag läser lätt och känner igen. Smekningarna fortsätter. Hennes mjuka bröst blir smekta av händerna, och jag njuter av den halvstyva bröstvårtan som gnuggar lätt mot handflatan.

Jag njuter av hennes rumpa som ligger mot kuken. Använder handen för att rätta till min kuk, så den vilar mot hennes rumpa och smeks av hennes kropp.

-Mmm, precis sådär…

Hennes viskning är inlindad i lust.

Jag smeker hennes mage och smeker ner på hennes orakade venusberg. Jag vet att om jag skulle låta handen fortsätta ner skulle jag kunna sära hennes blygdläppar och känna fukten som redan håller på att skapas där. Men jag låter bli, för det är inte dags för det än.

Istället smeker jag hennes mage och hennes bröst. Njuter av hur hon rör sig mot mig. Njuter av hennes mjuka suckar, hennes kåta andning. Njuter av hur hennes rumpa gnider sig mot min kuk och stimulerar den att börja växa. Sakta styvnar jag mot henne, och jag vet att hon njuter av det också. Känna kuken mot sin kropp, mot sin bakdel. Känna hur den har hårdnat.

En av hennes händer sträcker runt bakom sig och tar kuken mjukt i handen. Smeker den, runkar den. Jag stönar lite mjukt.

-Älskling… jag vill ha dig inuti mig. Men vi ligger kvar så här, jag vill fortsätta skeda.

Hennes ord droppar av kåthet. Jag svarar att jag inte tror min kuk är tillräckligt stor för att nå hennes fitta, varpå hon skrattar milt.

-Jag vill inte ha dig i fittan. Jag vill att du kommer in i min anal…

Hennes ord klingar av lust, glädje och längtan. Hennes leende är brett, och jag lutar mig över hennes axel och kysser henne.

Vi ligger så en stund, gnider oss mot varandra. Min andning är djupare, hennes är djupare. Kåtheten är som en tjock dimma i rummet. Jag smeker hennes skinkor, smeker mellan dem. Känner hennes lilla analrosett, smeker den mjukt. När mitt finger rör henne där stönar hon och flämtar lite.

-Fortsätt…

Hon manar på mig och lyfter ett ben så att jag kan hämta saft från hennes fitta. När fingrarna särar på blygdläpparna blir de omedelbart täckta av hennes våta sav. Jag blöter ner dem och återgår sedan till att smörja in hennes anus. Doften av henne är berusande, jag njuter av att smörja in henne och provar sakta att mjukt trycka in ett finger för att se hur redo hon är. Ett finger är lätt, och jag provar två. Hon har helt slappnat av, och jag ler åt min uppenbara förmåga att få hennes anus att slappna av.

Hon stönar djupt nu, nöjt. Jag vet att hon längtar. Hon rör sig i små rörelser, små gnidande, längtande rörelser. Jag viskar i hennes öra att det är dags, att vi båda är redo. Som svar får jag ett djupt mmmmm’ande och hennes hand som sträcker sig runt för att greppa kuken. Jag kryper nära henne, använder min hand för att sära på hennes skinkor och hon styr mig mot den bakre ingången.

Nöjda suckar från oss båda när mitt ollon börjar trycka mot rosetten. Först händer inget, hon styr min kuk, men så slappnar hennes anus av och släpper in mig. Hon stönar mjukt, släpper min kuk och lägger sig på sidan. Jag lägger min arm om henne och börjar sakta trycka in kuken i hennes varma stjärt. Vi ligger sked, men nu är vi sammankopplade.

Sakta för jag in mer och mer i hennes anal, och hon stönar högre.

-Mer, mer, mer… Jag vill känna hela dig!

Hennes röst är kåt. Hennes maning är kåt. Jag är kåt, och jag vill också ha hela min kuk inne i henne. Det dröjer inte länge, och när jag är helt införd kryper vi ihop i en liten sked och njuter av att sitta ihop. Min arm ligger runt henne och smeker magen när jag börjar knulla henne. Små, små rörelser. Inga stora rörelser, bara små rörelser in och ut ur henne. Hon trycker sig mot mig, hennes rygg mot min mage och bröstkorg. Hennes hand sträcker sig runt, tar min höft. Tillsammans skapar vi en vågrörelse där vi ligger på sidan. En vågrörelse av att knulla.

Sovrummet fylls av stönanden, våra kroppar blir varma och en mjuk svett rinner nerför dem. Doften av sex är påtaglig, och hon har lyft sitt ena ben och smeker mjukt sin fitta. Jag sträcker mig runt, låter handen glida ner och särar på hennes blygdläppar så att hon kan obehindrat smeka klittan. Det är underbart skönt att ha henne så nära, och känna kuken inuti hennes varma stjärt. Jag knullar henne med små rörelser, mer behövs inte.

Hon får först orgasm. Det börjar som en liten skakning i fötterna, och sedan forsar den över henne. Hon skakar av orgasmen och jag sträcker mig runt och håller henne mot mig. Håller om henne, njuter av att se henne och känna henne. Hon stönar högt, ryckigt.

-Håll… fast… mig… glid… inte… ut!

Hon lyckas klämma ur sig orden, och jag känner likadant. Jag håller fast henne och trycker mig in i henne. Hennes hand sträcker sig runt, tar ett hårt grepp runt min höft. Hennes stön är högljudda, jag ler och mår bra. Hennes anal kramar runt min kuk med ett pulserande grepp, ett grepp som är väldigt skönt.

Sakta landar hon från orgasmen. En djup utandning och hon trycker sig mot mig igen. Jag börjar sakta knulla henne igen, mjukt den här gången. Jag känner hur jag själv är nära orgasmen.

-Din tur nu… Kom i mig…

Hennes röst är svag, men nöjd. Hon blundar när hon säger det, men hennes leende är brett och kärleksfullt.

Jag håller om henne och börjar stöta in i henne. Orgasmen är ett faktum, det tar inte länge. Jag försvinner i en blå explosion, lutar ansiktet in mot hennes nacke, känner doften av henne. Känner hur kuken tömmer sin varma sats in i hennes rumpa, så vansinnigt skönt.

Efteråt kryper vi ihop. Sömnen kommer fort och det sista jag hör innan jag somnar är hennes lugna andning och en nöjd suck…

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Dubbla skedar

Skriv en kommentar!