Dubbelrecension: Fleshlight Inserts

Intimera frågade mig om jag ville recensera två s.k. ”inserts” till Fleshlight-tuben. Tyckte jag lät kul, då jag har lite mer fritid ett tag framöver. Sagt och gjort, nån dag senare ramlade det in en supertight räfflad och en ”Wonder Wave”. Jag har provat båda några gånger nu, och känner att jag kan uttala mig om dem. Observera att dessa två är bara inserts, dvs de kommer inte med själva plasttuben som säljs separat. Har du redan en Fleshlight (oavsett variant) gör det inget då de är utbytbara, men om du saknar tuben kan den köpas separat.

Låt oss börja med den supertighta räfflade. Föga förvånande är den både räfflad och rejält trång. Huruvida räfflingen gör saker mer eller mindre skönare är svårt för mig att avgöra faktiskt. Den är trevligare än den ”vanliga” Fleshlighten men jag tror ändå att jag föredrar den knottriga STU-varianten bäst. En trevlig sak är dock att den här är trång, och kramar åt på ett ganska trevligt vis. Det här upplevde jag dock inte som tillräckligt trevligt för att knuffa bort STU från min favoritplats. Lite komiskt hade jag också problem med att få in min kuk i den då jag inte var helt ståndaktig. Efter lite fantasier om Ami och sen gick det utmärkt!

Den andra inserten hette ”Wonder Wave” och är lite märkligt vågformad inuti. Den är inte supertight utan är ungefär lika trång som den vanliga Fleshlighten. Bilden nedan är lite felaktig, den jag fick från Intimera är smyckad med fitta på utsidan, inte sådär ”platt”. Den är skön, och gnider lite annorlunda även om jag personligen återigen trivs bäst med STU och den knottriga insidan.

Det som verkligen fick mig att höja på ögonbrynen med den här var faktiskt inte så mycket själva produkten utan att den levereras i en väldigt påkostad plåtburk. Det var en enorm boost för första intrycket, och även om det inte är nåt fel på själva produkten så var burken lite extra wow på nåt vis. Jag tror säkert att jag skulle kunna ställa den här bland mina whisky-burkar utan att någon av mina ”normala” vänner skulle märka det.

Se själv, ganska häftigt. Ber om ursäkt för min lite dammiga säng också. Hav överseende!

Sammanfattningsvis tänker jag ge dessa båda inserts tre kukar var i betyg. Det är inte dåliga produkter, det är mest att jag inte upplevde dem som att de tillförde speciellt mycket nytt. Ja, den supertighta var lite mysig, men Wonder Wave var varken till eller från jämfört med STU tyckte jag.

Detta är dessutom hyfsat dyra saker (Supertight kostar 599 kronor och Wonder Wave kostar 499) vilket jag tycker inte riktigt balanserar det hela. Har du en vanlig Fleshlight kanske det är en trevlig uppgradering, men om du t.ex. redan har en STU upplever jag att det är lite svårt att motivera ett inköp såvida du inte har några hundralappar över och vill prova en ny variant.

färgkukfärgkukfärgkuksvartkuksvartkuk

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Dubbelrecension: Fleshlight Inserts

  1. daniel

    Det är få inserts som slår STU/knottrig :-/

    Enda jag hittat som kan funka som substitut när man är lite uttråkad på den är Lotus Texture (som t ex Stoya har)

    Svara

Skriv en kommentar!