Äntligen är det Dagen D

Idag är det äntligen dags. Äntligen dags att packa min väska och resa till Ami för att spendera en vecka tillsammans med henne. Längtar så intensivt efter att krama, kyssa och smeka henne.

Jag vet inte om jag nämnt det här förut, men på Torsdag fyller jag dessutom år. Ja, jag är född tidigt på året, och Ami har tänkt bjuda in lite trevliga människor. Bland annat hoppas jag få träffa Elin och pussa och krama lite på henne också, för jag saknar även denna mycket speciella kvinna. Det känns som en bra födelsedagspresent att få tillbringa tid tillsammans med två kvinnor som man älskar, öppet och ärligt. Definitivt finns det sämre sätt att inleda sitt 33e år på denna planet!

Under veckan ska jag som tidigare nämnts lansera den nya tävlingen. Tack vare snälla Intimera blir det fina priser för båda könen, så jag hoppas ni ställer upp. Den här gången är det ju inte badsäsong 😉

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Äntligen är det Dagen D

 1. killyourdarlings

  Jag slits mellan att jubla över ditt val av livsstil, och känna ett sting av något som skulle kunna vara svartsjuka när jag tänker på att en man jag älskar, och som älskar mig, skulle kunn älska flera andra.

  Oavsett, grattis i förskott. ;P

  Svara
 2. Afrodisiak

  Åh äntligen funkar sidan igen! Började bli orolig här! Jag hoppas att du hade en fantastisk födelsedag klumpe och grattis i efterskott!

  Svara

Skriv en kommentar!