Orättvis jämförelse

Något vi har lite bekymmer med stundvis här hemma är detta med skillnaden på utövandet av sex jämfört med utövandet av BDSM. Herrn säger att BDSM är sexuellt, det är den möjligheten han har att förstå riktigt hur jag känner inför det, för att inte tala om att det var så han fått för sig att det varit innan han träffade mig i och med att han enbart fått information från kvällstidningarna och porren. Han är ändå Herrn och med en övertygande attityd, ändå så är det inte till 100% äkta eller naturligt och således har han svårigheter att relatera till det på ett sätt som överrensstämmer med mina känslor.

Jag får orgasm av pisk, smisk och sådant. Där kan jag hålla med om att det delvis är sexuellt, orgasmer hör till det sexuella enligt mig. En sk ”magic wand” används stundvis för ”forced orgasms”, orgasmer och tillbehör som används även inom mer vanligt sex med andra ord. Så där håller jag med också. Men jag vet inte hur jag ska förmedla allt det andra som framkallas hos mig. Den pirrande känslan av trygghet i en dominant mans röst, lättnaden i att bli omhändertagen och den värmande bekräftelsen i beröm för väl utförda uppgifter.
Det är inte enbart sexuellt för mig, det är en del av mig och även en kick som gör att jag blir ännu lite mer tillfreds med tillvaron.
Jag ska inte säga att jag kräver den kicken för att bli helt tillfredställd, det gör jag inte. Jag har levat majoriteten av åren (sedan jag ”hittade hem” som det så fint kallas) utan BDSM, visserligen i saknad som stundvis varit stor. Men ändå ett fullgott liv som jag inte skulle vilja byta bort.
Så jag kan leva utan, frågan är bara om jag vill. Svaret är nej. Jag vill inte göra det.
Som tur är så har jag Herrn, mannen i mitt liv. En man som gör det han kan och det jag vågar låta honom göra, för att jag inte ska sakna något alls. Det är underbart. Så jag känner ibland att det minsta jag kan göra är att försöka förklara för honom vad det betyder.

Att bli utlånad till en annan man (eller kvinna) för pisk och maktförskjutning en kväll/helg eller enligt överrenskommelse är inte detsamma som att ha någon sorts sexuell orgie där man knullar varandra redlösa. För mig så har hittills det rent sexuella blandats in enbart när Herrn varit med. För det är den mannen jag älskar och vill ha den delen av mitt liv med. Tankar om andra dominanta män har funnits, det ska gudarna veta och Herrn vet vilka tankar och om vem såklart. Men det är ingenting som jag kopplat ihop med tankar på att ha någon form av sex med andra män. Herrn är i sig så frigjord att han inte brytt sig nämvärt, han ser bara med positiv blick på när jag öppnar mina ögon.

Problematiken blev extra tydlig nu under helgen då vi haft en del uppdrag för oss (jag får utmaningar via sms där jag ska ta bilder eller skriva detaljerade historier om det Herrn bestämmer), där jag bland annat skulle beskriva en sexuell händelse med en man som inte fick vara Herrn, vem och vad skulle vi göra? Jag har en mycket livlig fantasi och vad jag skulle vilja hitta på är väldigt enkelt, men att finna en man i tankarna som jag skulle kunna tänka mig att göra de sakerna med var avsevärt svårare. Vansinnigt svårt rent ut sagt. Det visade sig vara bara Herrn jag fantiserar om på ett rent sexuellt sätt, men tillslut lyckades jag iallafall och fick min guldstjärna.

Så hur gör jag det lättast? Hur kan jag jämföra något så andligt som BDSM med något så kroppsligt som sex?

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Orättvis jämförelse

 1. Kay

  Bra beskrivet om att inte kunna sätta ord. Och så träffande för det finns det där som är så svårt sätta ord på. Om du finner orden, hoppas jag du skriver här för det skulle vara spännande läsa.

  Intressant hur du beskriver utlåningen. För mig känns det tvärtom. Utlåning är enbart sexuellt, ett kroppens möte som inte går att jämföra med det sexuella jag delar med en Herre.

  Å andra sidan, jag upplever sexiellt den skillnanden även när det inte är BDSM-sex. Sex som ett kroppens möte som förhöjs när det är kärlek i tankens möte.

  Svara
 2. sheila Inläggsförfattare

  Det är lite (läs: mycket) svårt att förklara det där. Sex är kroppsligt, sex med Herrn är däremot mycket mer än så.
  BDSM utövande med Herrn är ännu större.
  Utlånad till någon blir jag mer ett redskap, även om det är en känsla även för mig. Jag är ingen maskin, jag är människa.
  Känslor blandas in i allt, någon form av känslor iallafall.
  Om jag försöker att rangordna (även om detta egentligen inte är möjligt). Nummer ett är BDSM utövande med Herrn, sex är då inblandat i och med att det är med honom.
  Nummer två är ”vanlig” sex med Herrn, utan utsvävningar.
  Nummer tre är BDSM utövande med andra, utan sex.
  Nummer fyra är sex med andra.
  Vad jag verkar dålig på att förklara. 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!