Kortnovell: Vardagslydig

Ännu en kort novell på uppdrag, faktiskt skriven i original på mobiltelefonen.

Han kommer hem från jobbet och finner sin sambo sittandes på knä med huvudet böjt, i deras trånga lilla hall. Han hänger av sig jackan och sparkar av sig skorna utan att säga något. Han tar sedan ett stort kliv för att komma runt henne och går in i köket, hon sitter tyst och blixtstilla kvar på knä där i hallen, precis som han instruerat i sitt sms på väg hem.
Kaffet fanns klart i bryggaren och han såg in genom sovrumsdörren på motsatt sida av hallen att även sängen var bäddad, hon hade skött sig, precis som hon brukade. Han var stolt över sin kvinna och kärleken för henne blev ännu lite större när hon på sådana här sätt bekräftade sin kärlek till honom.
Han hällde upp lite kaffe i sin svarta mugg och bara njöt en stund, av hennes lydnad och tystnad.
Sedan tog han en snabb dusch, med löddret från tvålen gjorde han noga rent kuken som sakta reagerade på beröringen och reste sig i hans händer.
Efter att ha torkat av sig gick han naken ut till sin skatt i hallen.
Han beordrade henne upp på knä och ställde sig med den halvstyva kuken framför hennes ögon. På alla fyra fick hon sedan följa honom till sovrummet, med blicken fäst på hans kuk hela vägen.
Väl inne vid den nybäddade sängen lyfte han upp henne i sin famn, gav henne en lång och innerlig kyss innan han kastade ner henne på sängen och begravde sitt ansikte mellan hennes lår.
Hon kom i ett skrik, utan att be om lov, alldeles för fort och alldeles för högt. Han reste sig därför och satte sig över henne. Med bara handen smiskade hans bröst röda för att sedan ge henne en tillrättavisande örfil. Efter en lätt kyss på den rodnande kinden flyttade han sig högre upp och lade kuken mot hennes läppar. Han såg de små vackra tårarna sakta rinna ned mot hennes perfekta öron medan han med ett finger öppnade hennes mun för att föra in sin kuk.
Han knullade henne i munnen, hon sög ivrigt och han styvnade fort. Hårdare tryckte han sin kuk ner i hennes hals och han kände hur svalget mötte allt större del av honom. Detta blev för mycket och han kände hur ilningen började i tårna så han drog sig ur och beordrade upp henne på alla fyra framför honom.
En sekund såg han på hennes underbara hjärtformade bak och på fittsafterna som rann ned längs låren. Han kunde inte hålla sig längre utan stötte hårt in i henne och hon kvävde ett njutningsfullt kvidande i täcket. Han slets med och knullade henne djupare och hårdare tills ilningarna åter igen fortplantade sig från tårna, upp längs benen och insidan av låren, vidare genom ryggen och baken till en explosiv utlösning som pulserande fyllde henne till brädden.
De lade sig ner bredvid varandra, han drog henne till sig och kysste henne på pannan. Hon såg upp på honom och mimade ”jag älskar dig”. Han gav henne ännu en kyss, på munnen och sa viskande ”jag älskar dig också”…

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Kortnovell: Vardagslydig

  1. Rebecka

    Jättebra! Speciellt att man inte ger karaktärerna några namn utan helt enkelt kallar dem ”han” och ”hon” (eller hur det nu blir beroende på karaktärerna) är en bra detalj i sexnoveller.

    Svara

Skriv en kommentar!