Kortnovell: Eld

En kortnovell på uppdrag, med inspiration från ett av de fyra elementen, eld.

Det sprakade till vid sidan av henne, den antända trasan i flaskan som hon just kastat hade fått tag i träet och nu slickade sig de allt större lågorna uppför väggen på det lilla huset mitt ute i ödemarken.
Han ställde sig bakom henne, lade sina armar om henne och hon kände allt tydligare hur bulan i hans byxor växte och tryckte mot hennes skinkor. Hans andetag letade sig fram till hennes öron medan han kysste hennes hals, varma och upphetsade fläktar av kåthet.
Hon böjde sitt huvud åt sidan så han kunde komma åt bättre, allt medan hennes egen andning stegrades av hennes kåthet.
Han tog tag om hennes axlar och vände henne helt om, tog hennes ansikte i sina händer och kysste henne, eldigt och ivrigt. Hans händer letade sig in under hennes tröja och drog upp den över hennes huvud. Hennes bara bröst blottades i lågornas sken, han böjde sig ner och slöt sin vänstra hand över hennes högra bröst och sög in bröstvårtan hårt mellan sina läppar.
Hon stönade till högt och lade sina händer om hans nacke och smekte honom innanför tröjan ned mot axlarna. I sin inandning kände hon lukten av brandrök och en snabb blick mot huset avslöjade att det snart var övertänt. Ruset tog över hennes kropp och benen vek sig, hon satte sig på knä i gräset och direkt reste han sig upp framför och öppnade bältet. Spännet rasslade till när han öppnat gylfen och vek byxkanterna åt sidorna för att komma åt att ta fram sin redan stenhårda kuk.
Hungrigt lade hon läpparna runt hans ollon och sög in hela härligheten i sin mun, han kände hur hennes svalg krampade mot hans ollon och slängde huvudet bakåt av vällust. Medan hon sög, allt hårdare och ivrigare såg han mot huset och eldens upphetsande skådespel. Han kände hur utlösningen närmade sig och var tvungen att slita blicken från lågorna för att hårdhänt lägga henne ner i det fuktiga gräset.
Tafatt började hon krångla av sig sina byxor, vid knäna tog han tag i bensluten och slet dem av henne. Sina egna jeans hade han nere vid fotknölarna redan. De vita stringtrosorna bet han tag i med tänderna och rev sönder. Galna av kåthet och berusade av brandröken och eldens knastrande trevade de efter varandra, han kastade sig ner över henne och trängde in i henne i samma sekund som de bärande väggarna på huset kapitulerade för elden med ett öronbedövande dån.
Detta blev för mycket för dem båda och efter ett fåtal stötar kände de båda orgasmen skölja över dem med en explosiv styrka. Hennes orgasm krampade njutningsfullt fram hans utlösning och han sjönk ihop liggandes över henne medan de flämtade i takt. I skenet från elden, fuktiga av gräset och sotiga av brand kysstes de och vände sig för att se slutakten på det skådespel de skapat, knullat till och älskade. Medan de sista lågorna suckade i det långt skridna nattmörkret tog de av sig alla kläderna och lade sig sammanflätade i gräset igen.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!