Hur ”äger” man sina känslor?

I helgen har Herrn varit ledig och vi har porrat, myst och pratat så igår när vi lade oss var vi helt slut i både kropp och huvud båda två, speciellt som vi avslutat med en omgång av ”mitt” kinky sällskapsspel där jag testades både fysiskt och mentalt. Öm om baken är denna fröken idag iallafall vill jag lova. Vi har även i helgen testat en del nya saker, rent sex-tekniskt (det var avsevärt trevligare än det låter) och vi fick återuppleva en milstolpe i vårt sexliv som skedde för något år sedan på nyårsafton, nämligen en enorm fontänorgasm vid fisting. Orgasm var det sannerligen, i plural, och alldeles vimmelkantig kröp jag ihop bredvid Herrn den natten (efter noga skurande av golv och tvätt av lakanet som var utbrett under mig). Med andra ord en mycket lyckad helg på det hela taget, det är otroligt att vi hann med familjeliv och dessutom en hel del praktiska göromål blev ordnade.
Trött och egentligen i behov av lite rekreation i form av att göra annat ville inte omständigheterna så och nu sitter jag här ensam och funderar istället.
Funderar på det som sades i helgen, det som hände men framför allt på ett ämne som kom upp både igår och idag.

Herrn funderar på huruvida jag är redo för vissa saker som jag fantiserar om och tar upp hela tiden. Jag kan absolut förstå hans funderingar och stundvis är han ärligt talat trött på min berg-och-dalbana i känslor inför vissa saker som jag försöker övervinna mitt kontrollbehov över. När det gäller rent BDSM utövande i olika form har vi mycket större koll på varann, jag är (när tillsagd) en mycket lydig fröken. Missar han att säga till så är jag möjligen lite olydig eller till och med uppkäftig, men det är inte meningen och han vet att jag gör det för att få uppmärksamhet.
Hur som helst så har jag gällande det rent sexuella vid ett flertal tillfällen sagt att ”jag vill”. Javisst, det låter ju positivt, men så slår Herrn (som vanligt) huvudet på spiken, ”vad vill du då?”
Hmmmm.. Då var det ju det då.. Vad vill jag?
Både Herrn och en annan kvinna jag haft en mycket uppskattad mailkontakt med har påpekat detta med att äga sina känslor.
Det handlar i mitt fall om att veta vad jag vill, veta vad jag känner och stå för det. Vill jag något så ska jag satsa till 100%, inte mjäka med några futtiga procent och misslyckas hela tiden. Jag blir lidande och Herrn blir förvirrad av mitt agerande.
Sedan har vi även frågan om varför jag vill? För vem? Vill jag för min egen skull? Vill jag för Herrns skull? Han frågade mig även om jag ville för att ha något att skriva om på bloggen?
Nja, det sistnämnda känner jag inte har någon direkt prioritering, det är trots allt livet runt omkring som är just livet. Det är inte direkt underhållande att skriva om mina funderingar kring ungefär samma saker hela tiden, säkerligen inte roliga att läsa om och om igen heller, men det hjälper mig oerhört att skriva av mig och även att prata av mig när chansen ges. Bloggen hjälper mig på så sätt. Jag vill gärna ha smaskiga saker att skriva om här men inte på bekostnad av något annat. Samma sak vill jag ge Herrn möjlighet att uppleva smaskiga saker, men inte på bekostnad av mitt mående totalt, lite givande och tagande är det såklart, men inte till den mån att man mår dåligt.

Så jag har en gång för alla i uppgift (av både Herrn och mig själv) att ta reda på vad jag vill, hur jag känner och sedan som grädde på moset ska jag stå för det och satsa.
Jag känner att detta är otroligt svårt utan att utbyta tankar med någon jag litar på och med övrigt kaos i livet känner jag ett enormt behov av en riktig vän just nu. Inget halvhjärtat och inget hyckleri bara ren vänskap.
Så kanske jag kan få rätsida på saker och ting lite smidigare, även känna mig lite användbar för en annan människa för uträtande eller bara kallprat, för att sitta själv och bara fundera kan vara aningen tokigt.. Det kommer att ordna sig, utan tvekan, men det gäller att få upp ångan i maskineriet problemlösning först. Haha.

Men snart ni, snart är det julafton! Det känner jag är väldigt mysigt bara det.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!