Gott nytt år!

Idag är sista dagen av 2010, detta år som avslutade det första decenniet i ett nytt årtusende. Det hände mycket i år för mig, och jag kommer att lämna året med goda minnen.

Jag hann träffa många spännande människor. Mollie, Leek, Cookie, Elin och Ami bara för att nämna några. En del stannade kvar i mitt liv, en del tappade jag kontakten med. Jag fick en suverän sommar trots att jag inte heller detta år lyckades ta mig till nakenbadet – men sommaren fylldes med umgänge, solsken, sex och närhet istället. Vilket ju inte är fy skam.

Den här bloggen firade sitt fyraårsjubileum i början av November, och fler kommer det att bli. Jag vill därför önska alla er läsare ett lysande kul nyårsfirande, och önska ett gott nytt år till alla de människor som ingår i mitt liv och nämns i den här bloggen – Sheila, Ami och alla ni övriga som bidragit med roliga, intressanta, tänkvärda och utmanande kommentarer.

Tack, och gott nytt år!

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Gott nytt år!

Skriv en kommentar!