Dagens bild och helgplaner

Imorgon åker jag hem till mina kära föräldrar. Det är första gången på tre år som jag firar jul med dem, och jag ser fram emot det. Jag vet inte hur mycket sexbloggat det blir under den här tiden, men jag ska försöka trycka ur mig nåt inlägg åtminstone.

Nästa vecka är jag hemma i Björkarnas Stad igen för att fira nyår. Om någon lokal vill bjuda in en sexbloggare så gör gärna det, annars får jag hitta nån annan nyårsfest att gå på 😉

De närmaste planerna för nästa år är att jag den 4e Januari reser till Ami. En vecka av kärlek, njutning, goda skratt och mycket mys är planerad. Ami har lovat en överraskning som hon lite halvt har avslöjat och som jag ser fram emot. Kanske berättar jag mer om den senare, men inga löften!

Tills jag skriver här igen lämnar jag er med nedanstående varma, nakna och somriga bild samt önskar er en god jul och ett gott nytt år!


(Original: ”The Bicycle”)

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Dagens bild och helgplaner

  1. SwedishTeen

    Det låter som trevliga planer och en bra start på 2011. God Jul Klumpe!

    Men jag måste nog tillägga att jag längtar till vädret som utspelar sig i bilden. Fy bubblan vad k-k-kallt det ska va’…

    Svara

Skriv en kommentar!