3 tankar kring ”Amatörbilder: Hannah

 1. Steven

  ahh, härligt med en tjej som vågar experimentera! Som kille kan jag avundas tjejernas alla alternativ .. flaskor, dildos, fingrar .. you name it!

  Måste passa på att ge komplimang till Hannah och hennes pulla. En liten perfektion !

  Favoriterna är där hon ”sitter” på flaskan, när hon visar upp sig på sängen och den med lila dildon utan hjälp med fingrar. Då min snopp är ungefär som den lila leksaken är det extra spännande. Gigantiska gurkor och 30 cm (+) dildos har aldrig riktigt gjort mycket för mig.. det ser så ”over the top” ut 🙂

  Svara
 2. Porrtrollet

  Måste säga att bilden i badkaret är en klar favorit! In fact min enda favorit för dom andra är helt enkelt inte en stil jag är ute efter men det glädjer mig att Steven tycker något annat. Det är det fina med nakenhet och erotik/porr – det finns något för alla. 😀

  Svara
 3. Hannah

  Det var så lite så =)
  Tack steven 🙂 Alltid kul att höra att det är uppskattat. Och till Porrtrollet… det är också min favorit =)

  Svara

Skriv en kommentar!