Vinnarna av presentkorten är utsedda!

… och låt mig säga – det var inte det lättaste! Jag hade tre stycken att välja ut, men om jag hade fått välja fritt hade jag velat ge varenda en av er ett presentkort, för jag tyckte i princip alla förtjänade det.

Men tre stycken var tvungna att utses, och efter en hel del grubblande, muttrande och vägande av skäl har jag till sist kommit fram till tre stycken vinnare av 400 kronor att spendera på valfritt sätt hos Intimera.

1. ”MizzE” knackade in en charmig, välskriven och rolig rimmande dikt, och ordnörd som jag är kan jag inte motstå något sådant. Hon får 400 kronor att spendera på nånting roligt som tack för denna härliga dikt!

2. ”Skugga” skrev om problemen med sin transexuella pojkvän, och nånting knep till i mitt hjärta när jag började tänka på detta. Förhoppningsvis kan de tillsammans hitta nåt som skapar skönt sex för dem båda!

3. ”L” skrev om sina psykosexuella problem, och om hennes önskan att utforska sin sexualitet. 400 kronor hos Intimera kan definitivt hjälpa henne med denna önskan!

Jag tycker dessa tre är välförtjänta, även om jag som sagt egentligen önskat att jag kunde ge er varsitt presentkort – men såna är begränsningarna. Tack till alla som deltog, och tack till Intimera som sponsrade vinsterna.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!