Singel men ändå inte

Ni förstår säkert att min tystnad beror på bristen på action här hemma?

Jag var inte fullt införstådd i att Klumpe skulle vara ”M.I.A.” här på bloggen och har inte oroat mig för det då han brukar vara snabb på att lägga ut inlägg med fina bilder och mycket läsvärda texter. Men när jag nu loggade in och såg att det sista inlägget var för 5 dagar sedan, då kände jag att det var dags att ta tag i saken.
Det finns dock inte så mycket att säga annat än att jag börjar befinna mig i en kris, det kommer närmare och närmare och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera situationen. Krisen beror på ett flertal saker, men mestadels det faktum att jag som närhets- och bekräftelsetörstande kvinna befinner mig ensam 23½ timmar om dygnet. Det är nästan som att vara singel igen, utan att få (eller vilja) flirta..

Jag är medveten om att det är en begränsad tid, ett par månader till, och jag är så pass envis att det säkert kommer att gå. Men kommer det gå bra?

Det känns värre för varje dag som går, jag känner mig så otroligt ensam (oattraktiv och överflödig) och igår märkte jag till min förfäran att jag till och med började dra mig undan från honom. Det kändes konstigt när han skulle kyssa mig godnatt och jag grät när jag sedan hade lagt barnen och satt här i soffan för mig själv.
En ”vanlig” människa hade säkert fixat det utan bekymmer, men JAG vill ha närhet och sex oftare än en gång i veckan.

Jag kämpar med att få en bra inställning till detta, så jag inte får panik och en dag säger något som jag inte menar. Men jag är orolig, ledsen och väldigt väldigt ensam.. På mer än ett sätt..

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Singel men ändå inte

 1. Känner igen mig.

  Känner verkligen igen mig. Det är så frustrerande. Och mitt nuvarande förhållande började med att jag inte var så aktiv på föreläsningarna och han var arbetslös ett par månader, så vi var med varandra JÄMT, och nu när min praktik börjat och han börjat jobba har vi inte alls lika mycket tid.
  Jag har som dig stort bekräftelsebehov, och får man inte allt det man fick förut så känns det konstigt.
  Nu har det dock blivit bättre, han förstår att jag vill göra saker, jag vill inte uggla framför tv:n varje kväll, jag vill prova nya saker både i livet och i sängen. Så nu så 🙂

  Svara
 2. Henrik

  Ensamhet är när man är 30 år och aldrig har haft en flickvän, och bara haft sex 2 ggr bara för att man är tjock och blyg.

  Svara
 3. Kay

  Känns igen. Även sån där nedstängningsförmåga, som om systemet sakta slår av en kontakt efter den andra pga energibrist.
  Jag bär på en rädsla de gångerna att jag ska säga något dumt, bara för att få en reaktion. Hoppas ni finner något som kan ge er mer tid (även om det ju låter som omöjligt för jag tror ni annars skulle göra det).

  *kramar om*

  Svara
 4. cochlean

  *kramar om*

  Lite småtips:

  *SMS-sexa/bilder/mms som piggar upp

  *Försök eller avsätt tid till att ringa varandra

  *Ta vara på den faktiska tid ni får IRL

  *Var inte rädda för att må som ni känner för

  Svara
 5. Lyssra

  Imorgon ska jag och min primärpartner på en riktig dejt. Det har alltid kommit något i vägen. Vi gör väldigt mycket olika saker och det är så enkelt att bara åka och sova tillsammans (vi bor inte i samma stad) men åka dagen efter. Nu fick det vara nog. Jag nojar fortfarande över att det här inte kommer bli av men nu ska jag gå och boka biobiljetter. Ge inte upp!

  Svara

Skriv en kommentar!