Sexnovell: Jakten

Veronica har skrivit den här sexnovellen och delar med sig av den i förhoppningen att den uppskattas!

Med en rysning av välbehag drar jag på mig de svarta byxorna av läder. Skinnet är mjukt men starkt och smidigt. Jag slänger en blick i spegeln, ser hur byxorna smiter åt om min bak. Mina höfter är breda men på ett kvinnligt sätt och i de här byxorna så ser det allt annat än illa ut. Jag smeker med händerna över de läderklädda skinkorna och jag ler nöjt. Min kropp är spänd som en fiolsträng inför vad som ska hända.

Jag tar på mig den vita skjortan över den svarta bh:n, drar på mig den svarta, snäva skinnjackan och låter klyftan mellan brösten synas tydligt. Jag markerar klyftan ytterligare genom att ta på mig en silverkedja med ett hänge i form av en falk som hänger precis mellan brösten. Ikväll vill jag att min kvinnlighet ska lysa. Med stadig hand lägger jag på det sista sminket och tar ett steg bakåt, granskar mig själv. Det långa mörka håret hänger fritt, lockar sig en aning av sig själv, mina mörkblå ögon är markerade med mascara och ögonpenna så att mina ögon ser nästan svarta ut, de höga kindbenen är tydliga av naturen, mina läppar är målade röda. Jag vet att jag ser hård ut, som en hora men utan den kuvade, desperata blicken som så ofta syns i en horas ögon. Blicken jag möter i spegeln är full av säkerhet, trots, stolthet och styrka. Det brinner en svag låga i ögonen och jag ler för mig själv. Det äntligen tid. Det var längesen nu. Jag drar på mig, den sista detaljen, den som fullbordar mitt väsen; de svarta, knähöga, högklackade stövlarna i läder. Trots den höga klacken är dom mjuka och mycket bekväma att gå i, kanske till och med springa i. Ikväll krävs den sortens stövlar.

Utanför på gatan står du och väntar. Nästan identiskt klädd. Trots de höga klackarna på stövlarna så går jag tyst fram till dig, stannar en bit ifrån dig, du böjer på nacken i hälsning. Signalen är tydlig, jag är ledaren, har varit det sen första gången vi träffades och jag tog dig till mig. Jag stannar upp en bit ifrån dig, granskar dig där du står med nacken svagt böjd i respekt till mig. Vi är varandras raka motsatser du och jag. Där jag är mörk, både fysiskt och mentalt, är du ljus. Du är nättare i kroppstypen än vad jag är, lite kortare och lite mer pojkaktig i figuren med små bröst och smala höfter, något år yngre men framför allt är du oerhört vacker. Och du är min. Jag ser samma låga brinna i dina ögon som i mina och jag anar hur du skälver i kroppen av förväntan och lust inför det som ska komma. Jag låser min blick i dina ljusgröna ögon och kysser dig mjukt på dina blodröda läppar. Du stönar svagt när jag lägger handen om din nacke och kräver mer av dig, du kysser mig hungrigt tillbaka, törstar efter mig och min kropp. Du smyger in i min famn och vi kysser varandra intensivt men så tar jag ett kliv tillbaka och betraktar dig igen. Dina bröst hävs upp och ner av din tunga andning, du är kåt och jag vet att jag väckt begäret efter mig och min kropp inom dig. Jag ler och nickar, börjar gå fram på gatan, tyst sluter du upp ett halvt steg bakom mig. Lydig och vaken på minsta signal som jag ger.
Vi går raskt mot perrongen, kliver på tåget som går in till storstaden och dess anonymitet. Vi går på första vagnen, går genom varje vagn ner mot den sista. Varje man, kille och pojke tittar på oss. En del blygt, en del öppet. Vi är synden personifierade. Svarta änkor som är ute på jakt. Jag känner mer än ser att du sett något och jag vänder blicken mot den unga mannen som sitter i ett säte snett bakom oss där vi står. Han är ung precis som du och jag kan förstå varför du uppmärksammat honom. Han är söt på ett pojkaktigt sätt, han flinar med en ung killes säkerhet mot oss och låter öppet blicken vandra över våra kroppar. Jag stannar upp för en stund, funderar, lägger sen handen på din arm, du tittar upp och höjer frågande på ditt ena ögonbryn. Jag nekar dig honom, han är inte den som vi söker inatt. Du fnyser frustrerat men finner dig i mitt beslut.

Vi sätter oss i sista vagnen. Du sätter dig sidan om mig, hela ditt väsen vibrerar av upphetsning och frustration och jag smeker dig mjukt på låret, lugnar dig en aning och med en suck slappnar du av. Jag böjer mig mot dig, kysser dig mjukt på kinden, ber dig tyst att ha tålamod, den rätte kommer att dyka upp. Jag lutar mig tillbaka, lägger ena benet över det andra, gungar stilla med fotspetsen och låter blicken vandra över männen i vagnen. Ingen av dom är värt besväret. De flesta männen har modet att möta min blick till en början men alla viker ner blicken så småningom, ingen står emot min granskande blick. Jag lutar mig tillbaka än mer, sluter ögonen och vilar. Det ser nästan ut som att jag sover men alla mina sinnen är på helspänn och jag missar inget som händer i vagnen.
På stationen innan vi är framme så kliver det på en grupp på fem män. Genom halvt slutna ögon betraktar jag dom stilla. Just som jag är på väg att avfärda dom så lägger jag ögonen på den sista av dom. Inte så lång, knappt längre än mig själv. Bredaxlad, ganska muskulös, långt brunt hår som är samlat i en hästsvans på ryggen. Ett ganska hårt mejslat ansikte med aningen för stor näsa och djupt liggande ögon. Jag rättar hastigt upp mig på sättet, du tittar på mig, följer min vakna blick mot mannen på andra sidan vagnen. Du tittar på mig igen, frågande och jag nickar svagt, han är den vi ska ha inatt. Vi är våda nu vakna med alla våra sinnen, bytet är utsett och nu börjar jakten.

När männen går av tåget på slutstationen följer vi ljudlöst efter, blandar oss med folkmassan som går av eller på tåget. Hela tiden håller du dig bakom mig men jag känner din iver och den smittar av sig på mig, mitt eget blod har börjat rusa. Jag för oss allt närmre mannen med hästsvansen, han rör sig med styrka och självsäkerhet, något som gör mig än mer fast i mitt beslut.

Äntligen kommer tillfället jag väntat på, han viker av från de övriga, in i en park, där skuggorna är längre än ljuset. Och jag låter dig äntligen löpa framför mig och du länger effektivt på stegen, närmar dig mannen. Ditt ljusa, kortklippta hår lyser som silver i det svaga ljuset och du är snart framme vid hans sida. Jag saktar ner, går långsamt, stannar tillslut, jag väntar in dig och ditt drag. Du ropar lågt till honom när du är precis bakom honom, han vänder sig snabbt om, klart överrumplad av din röst, han har inte hört dig komma så nära. Ni stannar upp och jag ser att ni pratar, jag hör inte vad ni säger men jag ser att han skakar på huvudet åt dig och börjar gå igen. I samma stund som jag ser att han skakar på huvudet åt ditt förslag, börjar vända och gå ifrån dig så börjar jag röra mig i en vid cirkel runt om er. Du påkallar hans uppmärksamget igen, han stannar upp och ni fortsätter att samtala lågt. Jag rör mig tyst och snabbt, kommer ut från buskarna på gången i samma stund som han än en gång börjar röra sig ifrån dig. Du ser mig och när våra blickar möts så tystnar du och jag tar över.
Mannen stannar förvånat när han ser mig. Jag möter lugnt hans blick, jag konstaterar att hans ögon är mörkt bruna, i det dunkla ljuset ser hans, precis som mina, svarta ut. Han rättar upp sig en aning, för bak axlarna och möter min blick utan att vika undan. Jag ler mjukt och går emot honom. Min kropp rör sig med en kvinnas mjukhet, jag släpper honom inte med blicken, fortsätter att gå rakt mot honom, han tar ett steg till sidan och jag följer snabbt efter i rörelserna, han stannar så upp helt. Mäter mig med blicken men börjar nu se en aning osäker ut. Jag ler fortfarande mjukt, går ända fram till honom, låser min blick i hans, lägger handen på hans bröst och kysser honom mjukt. Utan ett ord tar jag hans hand och leder honom in bland buskarna, där finns en vrå där vi kan vara ostörda. Sommarnatten är ljummen och jag knäpper sakta upp min skinnjacka och den vita skjortan, blottlägger den svarta bh:n i spets. Han tittar på min kropp där jag står framför honom och han kan inte låta bli att smeka mig längs med sidorna med sina stora händer. Jag ryser och sjunker ner på knä framför honom, knäpper upp hans jeans, drar ner dom och sluter min hand om hans kuk. Den är redan hård, inte så lång men ganska grov, konstaterar nöjt att han är ansad, en bonus. Runkar sakta och tar den i min mun. Mannen stönar högt när han känner mina läppar sluter sig om kuken och från skuggorna sluter du dig till oss. Du har tagit av dig så du bara har din svarta bh och stringtrosor på dig. Du lägger armarna om honom bakifrån, smeker honom över bröstkorgen, sjunker ner sidan om mig på knä, kysser hans lår och nafsar i ljumskarna under tiden som jag suger girigt.

Så släpper jag fram dig till kuken, låter dig ta över med dina läppar, mannen tittar på oss med svarta ögon och jag reser mig upp bara för att dra av mig de sista kläderna så att jag står naken i det skumma ljuset. Han tar in mig i sin famn, kysser mig hungrigt medan han blir avsugen av dig. Du är oerhört sexig där du ligger på knä framför honom med hans kuk i din mun och jag kan inte låta bli att sätta mig på knä sidan om dig, kysser dig på halsen, låter min ena hand leta sig ner mellan dina ben och smeker dig utanpå dina trosor. Du är våt, riktigt våt och jag hör hur du suckar med kuken i din mun av min beröring. Jag för in fingrarna, förbi dina trosor och rakt in i din våta fitta, knullar dig direkt med två fingrar och du slutar nu suga mannen bara för att låta dina läppar möta mina och kyssa mig istället. Jag lägger dig ner på marken, drar av dina trosor och sjunker ner med mina läppar och tunga till din fitta, slickar dig mjukt samtidigt som jag knullar dig med fingrarna. Masserar din klitta med min tunga, suger in den i min mun, nafsar lätt i den, för in ännu ett finger i din trånga våta fitta, fingerknullar dig hårt och krävande. Du är så våt att dina underbara safter rinner längs med musen ner över dina skinkor. Mannen sjunker ner sidan om, lyfter upp ditt huvud en aning och för in kuken i din mun, du suger hårt och han knullar först mjukt men sedan allt hårdare i din mun. Jag slutar slicka, flyttar mig så att mannen kan ta min plats, jag bjuder honom din kropp och han tar den villigt. Utan ett ord flyttar han sig och för in sin kuk in i dig, bottnar dig direkt, lyfter upp dina ben på sina axlar och knullar dig hårt. Jag flyttar mig så att jag grenslar ditt ansikte, vänd mot mannen och jag kysser honom samtidigt som du blir ordentligt knullad. Du sticker in din tunga så långt in i min fitta du bara kan, tungknullar mig och jag gungar mjukt på din tunga.

Jag ser hur hans kuk pumpar i din fitta, kuken glimrar av safterna, jag flyttar mig och särar på dig och mannen, nu är det min tur. Jag har gett dig tillräckligt av bytet. Jag ställer mig på alla fyra framför mannen, svankar och han för in sin kuk, våt av dina safter, in i min fitta. Han knullar mig hårt, med ett stadigt tag om mina höfter, vi stönar högt av njutning. Du makar dig in under mig, slickar min fitta samtidigt som den pumpas av mannens grova kuk. Med ena handen smeker du mannens pung och vi hör att han börjar närma sig. Jag begraver mitt ansikte i din rakade fitta, lapar din fittas safter, hög av njutningen att bli tillfredställd av två. Du närmar dig också och jag suger in din klitta i min mun, masserar det med min tunga och med ett djupt vrål kommer du i min mun.

Jag har en bit kvar, flyttar mig från dig och mannen bara för att lägga mig på rygg och dra ner honom över mig. Han är bortom all vett nu, allt som existerar är att få knulla mig och jag låter honom göra det, han lägger sig ovanpå mig, hans kuk glider in i mig, jag slår benen om hans höfter och möter honom i varje stöt. I ögonvrån noterar jag hur du hämtat dig från din orgasm och sakta börjar klä på dig och leta upp mina kläder. Med ett vrål sprutar mannen i mig och faller tungt över min kropp. Jag ger honom några sekunder, knuffar sen undan honom, reser mig upp och går emot dig. Du är nu påklädd och sjunker ner på knä framför mig, jag lyfter upp mitt ena ben, lägger det på din skinnklädda axel och du slickar mig girigt. Min fitta är full av mannens sperma och du lapar ivrigt i dig den blandad med mina safter. Jag närmar mig orgasm och du för in tre fingrar hårt i mig, knullar mig ursinnigt med fingrarna samtidigt som du masserar mitt klitoris hårt med tungan. Med en djup suck kommer jag så pass att jag vacklar till och nästan faller omkull.

Vi samlar oss, torkar av oss, slänger mannens kläder åt honom där han tafatt sitter på marken och betraktar oss. Vi flyter snabbt in i skuggorna igen. Blir ett med natten, går raskt ner mot stationen och blandar oss åter med alla människorna där.

På tåget hem, lutar du dig mot mig, jag sluter dig i min famn, jag smeker ditt hår, ditt ansikte och ner över ditt bröst. Smyger in handen innanför och masserar din bröstvårta. Jag vill ha mer och att du får följa med mig hem inatt. Jakten må vara över men inte spelet mellan oss och det sköna vi har.

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Sexnovell: Jakten

Skriv en kommentar!