Orsaken till min frånvaro

… är väldigt enkel: en kvinna.

En kort, söt, charmig, vacker, sexig, lagom rund, gränslöst intelligent och ohejdat stimulerande kvinna som jag föll huvudstupa för innan vi ens träffats. När vi väl träffades förra Torsdagen var jag oåterkalleligt fast för henne. Fem minuter på en perrong och jag visste att hon skulle ta sig in i min själ. När vi senare samma dag fick tid till varandra (efter hon arbetat klart för dagen) bekräftades bara denna sanning.

Det är den enkla orsaken till min tystnad. Jag har inte varit hemma, och med en laptop som har ett hyperenergiskt mellanslag försvinner skrivlusten när man istället för att vara kreativt med spännande inlägg spenderar minst 60% av sin tid med att vara sur över detta samt ägna tiden åt att ta bort onödiga mellanslag. Men mest så har det varit för att jag har varit upptagen med att antingen ligga och mysa, prata strunt, eller olika varianter av sexuella aktiviteter. Ibland med, oftast utan hennes sambo inblandad.

Tankarna har därför gått på sparlåga, och istället har jag insupit inspiration som kan bli tankar. Jag har lärt mig en hel del om mig själv under den gångna veckan. Jag har lärt mig lite bättre om hur jag fungerar i grupp, jag har lärt mig lite om min egen osäkerhet, jag har funderat lite över min kropp och jag har funderat lite över hur min kropp fungerar i sexuella sammanhang. Jag har övat mig på att inte ha pokeransikte under sex, och såväl min kropp som mina sinnen har blivit stimulerade och gnuggade på alla bra ställen.

Jag kan utan speciellt mycket funderingar säga att den senaste veckan har varit en av de bästa och mest stimulerande veckorna på väldigt länge!

Men nu är jag hemma igen, och ska ägna den nästföljande veckan åt att vara en bra bloggare igen. Det första jag ska göra är att påminna er om att idag är den sista dagen att skriva en motivering till varför just DU förtjänar ett presentkort på 400 kronor hos Intimera. Imorgon publicerar jag de utvalda vinnarna och ger en motivation till varför jag valde just dem.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Orsaken till min frånvaro

 1. arthur

  Mina vänner ”bloggarna”

  …er blogg ger så mycket att hänga upp sina tankar i och saker att begrunda att några dagars frånvaro visserligen märks och skapar ett sug efter mer….men är inte det den bästa formen av beröm…att ni skapat ett obotligt behov?
  När man snurrar runt bland andra bloggar ser man ofta ”inaktivitet” som är allt från månader till för alltid, så vad är då ett mörkt hål i Er blogg som kan mätas i timmar.
  Nej känn allas vår värme och tillit till att ni säkert dyker upp igen även efter lite motiverad ”fritid”

  Arthur

  Svara

Skriv en kommentar!