Lite för mycket?

När blir det egentligen för mycket?
Jag funderar ofta på det, när det kan tänkas bli för mycket sex och sexprat. Även om tanken i början är att det minsann aldrig kan bli för mycket så kan till och med jag bevisligen bli spyleds.
Som ni vet är det så gott som på noll när det gäller sex hemma, det glider närmare en gång per två veckor än en gång i veckan. Men det är inte sex med Herrn jag menar, där är det självklart, okrystat och av kärlek. Mycket närhetstörstande från min sida men det är vad jag nu känner att jag måste sära på, närhetsbehov och annat.
Stundvis känns det som att snuskprat universellt är lösningen på allt, hur kan det vara det?

Jag skriver om sex och samliv här, jag sitter på ett forum för BDSM där sådant diskuteras, jag säljer sådana produkter på homepartys där jag ger kvinnor råd om sex och samliv vid sidan av råd om produkterna, jag pratar med Herrn om det (vad jag vill, vad han vill och vad som eventuellt saknas), jag fantiserar om det och jag pratar med mina vänner om det. Vi umgås så gott som med enbart frigjorda människor av någon anledning så när sex inte händer ofta, på ett spännande sätt varje gång eller med olika människor (som tillskott eller byte) så gör det att jag känner mig onormal (en pressande känsla jag absolut inte känner att jag behöver).
Stundvis känns det som att sexet eller pratet om detsamma är det som binder ihop mig med vissa människor i och med att när jag då känner att det blir för mycket så som jag känt nu senaste tiden, så trappar jag ner och då dör nästan den kommunikationen ut helt. Jag duger inte om jag inte pratar snusk, kåtar upp eller vad det nu må vara. Visst det är smickrande när samtalen uppskattas och det jag gör blir omtyckt, men det är oerhört destruktivt när jag känner att jag inte duger..
För någon vecka sedan kände jag att det blev lite mycket och idag kände jag mig redo att spontant lägga ner.
Nejdå, inte riktigt, men när snuskutövande räknas som någon allsmäktig medicin mot allt, ja då höjer iallafall jag på ögonbrynen och undrar lite hur det tänks då..? Ska sex ske så ska det vara en härlig bonus, inte ett kriterium för något annat.

Där hade jag nog min väckarklocka, kom jag på nu, det kan vara mycket nyttigt att reagera och skriva ner vad man tänker just då, det ger en bra överblick.

Ta en treo och kramas lite istället – ska jag säga till mig själv nästa gång.
Jag älskar att lära mig nya saker och komma till nya insikter.

(Jag kommer säkert gnälla lite då och då över det faktum att jag stundvis känner det som jag torkar ut och växer ihop mellan gångerna jag får ha Herrn inuti mig, men just idag lärde jag mig något värdefullt och kan ni rensa igenom min rappakalja till ni ser guldkornet så kan ni dela det med mig.)

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Lite för mycket?

 1. klumpesnusk

  Ibland kan jag också känna att det blir för mycket ”sex” – speciellt när man konstant bombarderas med det från omvärlden i form av reklam och liknande.

  Jag älskar sex, men jag oroar mig precis som dig när man gör det till ett mirakelmedel och en universalkur. Ibland är sex bara sex, och ibland kan man få för mycket av det. Det blir lite läskigt också när människor börjar blanda ihop sex med närhet. Sex är en del av närheten, men den är inte det enda. Ibland ger en enkel kram så mycket mer närhet än allt sex i hela världen.

  Jag är glad att se dig här igen, min vän! Kramar på dig!

  Svara
 2. sheila Inläggsförfattare

  Jag VET att jag ofta förväxlat sex med närhet, framför allt med bekräftelse. Vilket är en vanlig men farlig fälla, speciellt i ungdomen.
  Därför har det tagit mig så hårt i och med att vi inte haft sex så ofta som jag velat, speciellt inte numera. Det har varit lite som ett missbruk stundvis och jag har jobbat hårt med att se det på ett annat sätt. Jag kan inte säga att jag lyckats nämnvärt, jag har fortfarande ett stort behov av sex och ofta förväxlar jag det med närhet. Men idag fick jag lite av en väckarklocka som pinglade gällt i huvudet och kanske kan jag ändra inställningen till det lite. Jag vet iallafall att jag vill att sex ska vara en härlig bonus – inget annat!

  En kram är dock vad jag behöver mest just nu, då hade jag önskat att jag känt mig värd det i denna karusell.
  Det är svårt när jag fortfarande ändå vill prata sex och ha sex, men inte se det som onormalt om jag inte har det och absolut inte ha det som krav. Jag ska duga ändå..

  Försöker visa lite ”girlpower” iallafall, haha! 🙂

  Svara
 3. Jag blev som kvar

  intressant sista kommentar. tror jag liksom många andra förväxlar närhet med sex. Det känns allmänt som att man ska ligga en massa för att duga och man ska också ha prövat en massa för att duga. ja sex ska vara en bonus, en bra och ödmjuk inställning. Bra blogg har ni 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!