Jubileumstävling!

Snälla Intimera gav mig tre stycken presentkort á 400 kronor för att fira mitt jubileum. Först tänkte jag helt enkelt ha ett lotteri, men kände sen att ni faktiskt måste kämpa lite för dem 😉

Därför gör jag så här istället. Skriv en kommentar nedan och motivera varför precis DU behöver få 400 kronor att spendera helt valfritt hos Intimera, och sedan väljer jag i egenskap av envåldshärskare ut de tre motiveringar som jag tyckte var mest förtjänta.

Vässa därför geniknölarna och ge mig en riktigt bra, rolig, fyndig eller smart motivering. Allt du behöver göra (förutom att komma på den) är att skriva ner den som en kommentar till det här inlägget, se till att en fungerande epost-adress skrivs i rätt fält, och sedan vänta och hoppas att jag väljer just din motivering!

Sista dagen att ge din motivering är den 18e November, dvs om en vecka. Jag kommer att publicera mina tre val (med motivation varför jag valde dem) den 19e November.

Läs även dessa inlägg:

31 reaktion på “Jubileumstävling!

 1. Dessi

  Då min älskade lila isbjörn börjar ta slut till min stora förtret, (den ena motorn redan trasig)… Så självklart skulle jag använda de 400kr till att leta reda på en ny leksak av liknande utförande… Och självklart bjuder jag på ett kort från testkörningen 😉 …

  Kram Dessi

  Svara
 2. Norrländska

  Detta behöver jag verkligen!
  Sedan jag födde barn har mina underlivsmuskler inte varit sig lika alls, jag tränar varje dag men får inte speciellt mycket till resultat. Jag behöver verkligen knipkulor och har länge suktat efter de underbara från Lelo. Som småbarnsförälder som dessutom lever på bidrag så är det inte direkt prio att köpa ”sexleksaker”. :/ Därför tycker jag att jag är förtjänt av ett presentkort så jag kan beställa LELOs Luna Beads och förhoppningsvis kunna hålla tätt i framtiden, även när jag är väldigt kissnödig. 🙂

  Svara
 3. Sexig mamma

  Jag är en trebarnsmamma som försöker vara så sexig jag kan för mannen min när tillfälle ges, som ju tyvärr inte är så ofta. Med tre barn…
  Så ett presentkort hade varit toppen så kunde jag överraska lite mer!

  Svara
 4. L

  För att få möjlighet att köpa en riktigt bra klitorisvibrator så jag kan ge min kropp en möjlighet att uppleva orgasm(er). Har haft psykosexuella problem sedan min sexdebut för fyra år sedan och det är först nu jag börjar njuta av sex och sluta prestera för min partner. Efter att jag har prövat en rabbit (har aldrig upplevt sprattlande ben förr) så vill jag nu utforska mer. För min egna skull.

  Svara
 5. Naomi

  Jag är så himla värdelös på att onanera. Jag tänder ljus, har oljor, i vattnet jag har testat allt men när jag är påväg att komma saknas något… Har funderat på om det är fel tillfälle på dagen men för att kunna använda den vid tillfällen jag plötsligt blir kåt måste jag ha något som enkel passar i väskan. En fingervibrator skulle vara perfekt för att ta min onani till en ny nivå! 😀

  Svara
 6. yyrla

  Efter ett torftigt sexliv senaste tiden har jag äntligen gjort mig fri igen. 400 kr att spendera på Intimera skulle göra tiden framöver betydligt mer spännande!!

  Svara
 7. Hon

  Hej! Jag har en sambo som nu ska bege sig av i krig om 3 veckor, till Afghanistan. Jag är väldigt orolig över detta och det tynger mig mer och mer för var dag som närmar sig hans avfärd. Min sambo och jag har världens bästa sex, men hur i all sin dar ska jag klara mig utan sex i 6 månader? Jag frågade honom snällt om jag fick investera en liten sängkompis till mig. Givetvis fick jag det (”sålänge den inte är större än min” sa han dock). Jag har aldrig ägt en dildo eller någon annan typ av sexleksak. Men i detta fallet tycker verkligen att jag är värd det! Det är både pirrigt och spännande och kika efter vilken som skulle passa mig m.m.
  P.s Du verkar kunnig, du kan möjligtvis inte vilja bidra med lite tips?

  Svara
 8. Elin

  Har haft trubbel i paradiset med pojkvännen min sedan 5 år tillbaka. Nu hittar vi tillbaka till varandra och vad vore väl bättre än att spendera 400:- tillsammans på Intimera för att använda gemensamt och förstärka njutningen av varandra?

  Svara
 9. mammatezzan

  Utan förhållande och sex sen 2008, då kan jag lova att det slitits ut både en och två rabbits. Vore trevligt att kunna fått köpt en ny, med presentkort från dig och Intimera kan drömmen bli sann. 😉

  Svara
 10. Vi_nyfikna

  Vi skulle gärna spendera 400:- hos intimera då vi länge pratat om att införskaffa en leksak till sängkammaren, gärna en som båda kan använda så det blir lite mer spänning under täcket. Vi har inte haft någon tidigare så nu vore ju ett utmärkt tillfälle att kanske kunna få unna sig något gott!

  Svara
 11. Marika

  Skulle vilja överaska pojkvännen på vår 1 års dag men lite roliga saker. Vårt sexliv är som en berg och dalbana och skulle därför vara trevligt att få ge honom nåt roligt till sexlivet.

  Svara
 12. Kajan

  Singeltjejens önskelista till jultomten:

  Tänk att få slippa med batterierna fippla
  närhelst jag vill kittla
  min klitta – få min fitta att fnittra och spritta!
  Tänk att få bruk
  för apparat utan sluk –
  en grej med stuk som en kuk!
  Tänka att få göka
  utan att böka
  i sängen och stöka
  till för ett härligt pöka!
  Tänk att få pippa
  med min ljuvliga snippa,
  och på rumpan vippa
  – nog vill jag tippa
  att denna vers så banal och brutal
  anar vinst för anal och vaginal
  penetrering
  ja helt säkert fixar förstaplacering!
  En vers om att knulla,
  och en dikt om att rulla
  i halmen och drulla,
  med min fitta gulla och henne skönt pulla.
  Onani utan fnatteri och batteri!
  Vill du ha oral och sexig final?
  Klumpe! – gör mitt pekoral till ditt val!

  Svara
 13. uandme/Man

  Har alltid suktat efter ett fjärrlöst ägg att jävlas med frugan då vi har mycket barn så är det svårt att få till det med fingrar och så under kvällar och helger när dom fortfarande är vakna. Men ett ägg i bra kvalitet skulle göra detta så mycket roligare. Kan även skriva en Recension om den om så skulle önskas.

  Svara
 14. MizzE

  Vilken rolig tävling! Jag visste genast vad jag ville bidra med. Jag hoppas det kommer upp i sin rätta form. Det kan nog bli aningen svårläst annars.

  400 kronor är en hel massa
  att spendera i Intimeras kassa.
  Köpa snusk och härligheter
  för att fördjupa sina färdigheter.

  Att välja leksak blir absolut svårt.
  Det finns ju så mycket mysigt och hårt,
  mjukt, lent, långt, spets och läder
  Något att leka med för alla väder

  Vill jag få en randig rumpa
  eller en sexig helkroppsstrumpa?
  En korsett med en sexig timglasform
  kanske tar självförtroendet med storm.

  Jag vill i vilket fall ha mycket mera
  av sånt som får mig att explodera
  400 kronor skulle ge mig ett nytt verktyg
  för att hitta på lustfyllda sattyg.

  Jag vill inte säga för mycket,
  trots att jag är ett busigt stycke,
  men kanske kommer jag att dokumentera
  vad jag köpte på Intimera.
  Recensera med betyg och glosor
  hur vått det blev i mina trosor.
  Jag kan inte garantera att det bifogas bild,
  vet inte ännu om jag törs vara så vild.
  Det enda jag verkligen kan lova,
  det är att jag kommer uppskatta min gåva.

  Svara
  1. Kajan

   WOW!!! Och årets Nobe… Klumpepristagare i littera… snuskeratur går till MizzE!
   – tycker jag alltså 😀

   Svara
   1. MizzE

    Oj! Tack! Jag blir varm i magen och röd om kinderna av berömmet. Tänkte faktiskt samma sak när jag läste ditt alster. Samtidigt som jag måste erkänna att jag tänkte; ”Rackarns, någon tänkte samma sak som jag och hann före” 😉

    Lycka till, till oss båda då, och må bästa lyrik vinna! 😀

    Svara
 15. Karin

  Då min älskling är 500 mil bort, så är jag sannerligen i behov av en len och ren silikonkamrat:)

  Svara
 16. Viktoria

  Okej, jag tänker vara helt ärlig nu. Jag är singel och mitt sexliv är dåligt, jag har aldrig i mitt liv testat en enda sexleksak och jag har tröttnat på mina fingrar. Jag söker något nytt spännande och har länge velat införskaffa mig en ny vän, men som fattig student är sådana saker inte det första man lägger sina pengar på. Just därför hade ett presentkort varit en underbar julklapp till mig själv!

  Svara
 17. Sofia

  För ungefär 2 år sedan gick jag i sexstrejk. Hade haft några riktigt dåliga erfarenheter av män och var trött på att vakna upp bredvid någon som förvisso var bra i sängen, men som retade gallfeber på mig på alla andra sätt.
  Efter ett par månader stängde jag bara av. Sexlusten var borta…ja eller i alla fall undertryckt och kuvad till stillhet.
  Jag hittade er blogg för ett par månader sedan (fortfarande sexstrejkandes) och läste och läste och läste. Satt där på datastolen och kände hur det började pirra angenämt i kroppen. Så efter några dagar och efter att ha läst era recensioner av produkter från intimera så slog jag till och köpte en lila rabbit.
  Den är UNDERBAR!!!
  Tyvärr gick den en för tidig död till mötes då jag inte stoppade undan den i sin lilla låda. En av hundarna fick tag i den och var vänlig nog att apportera den till mig där jag låg i badet. Eftersom kaninen inte var vattentät var drunkningen ett faktum.
  Skullle därför uppskatta att få möjlighet att kunna köpa mig en ny kaninkompis, eller kanske den där djävulstungan som fick så högt beröm.
  Mitt skäl till att jag vill ha ett presentkort är kort och gott att vårkänslorna just har kommit tillbaka till mig mitt i vintern, och jag önskar att jag fick min rabbit tillbaka för att dela dessa med mig.

  Svara
 18. Benke

  Jag/vi har en massa fantasier som vi skulle vilja har möjlighet att göra till verklighet! Och när man inte är så gammal och inte har något välbetalt jobb är inte sexleksaker det första man lägger pengar på… Av den enkla anledningen behöver vi dessa 400kr på Intimera =)

  Svara
 19. casita

  Att vara ny i BDSM-svängen, då behöver man en del redskap i sängen..

  En piska gjord med öppna sinnen, bearbetar min kropp och skapar minnen.
  Snart är det jul och all dess röda nyans, endorfiner i kroppen för mig i trans.
  När mina skinkor sedan svider ala´ intimera, orgasmen var ett faktum, fast det inte ens vibrera?
  Vi sänder er en hälsning med glitter och glamour
  ett foto med vår leklust och tacksamhet så stor.

  Svara
 20. skugga

  Min pojkvän är transsexuell. Han hade samma namn som jag förut, ett av Sveriges vanligaste tjejnamn. Nu har han levt som kille i flera år och genomgått könsbyte. Dock inte könsorganskorrigerande operation eftersom det är en svår och komplicerad operation och resultatet sällan blir det bästa.
  Vi har provat olika sexleksaker genom åren. Både liten och stor ”Share” som är en annorlunda (och dyr) dubbeldildo men vi får inte till det så att vi kan använda den tillsammans, och en vanlig dubbeldildo som inte fungerar alls och som dessutom har gått sönder trots den lilla användningen.
  Vi har förstått hur vi måste göra nu, vi måste ta en i taget. Ett presentkort på Intimera skulle vara en fantastisk julklapp! Den allra bästa tror jag.

  Svara
 21. uandme/frun

  Att motivera kan vara väldigt svårt ibland, dock skulle jag tycka det var väldigt roligt att vinna en tävling när jag för övrigt aldrig vunnit något..
  Jag har en underbar man och vi har MÅNGA barn, finns inget utrymme för att lägga en massa pengar på sexleksaker även om det är bland det roligaste jag vet att handla.
  Jag lever med det måttot att allt är värt att testa en gång annars vet man ju inte om det är bra eller dåligt.
  Jag ställer gärna upp och recenserar något därifrån, det skulle nog bara vara roligt tror jag 🙂
  Som sagt jag har väl egentligen ingen bra motiveing till varför mer än att det vore roligt att vinna för att jag aldrig vinner annars plus att det alltid är roligt med påhittigheter i sexlivet 😉
  /Frun

  Svara
 22. Johanna Sjödins

  För att jag länge har velat testa analsex och planerar att göra det inom en snar framtid. Har en trevlig bakdel som aldrig kommer till användning i sexuella sammanhang och det känns inte rimligt att hålla inne med de ”resurser” som finns. En butt plug fråm Intimera tror jag vore bra för ändamålet, vad tror du?

  Svara
 23. Z.

  Jag är verkligen usel på att unna mig att köpa sexleksaker. Jag vill så gärna ha en härlig leksak, men utan ekonomi känns även de billigaste dyra. Nöjer mig med fingrarna och visst får jag orgasmer, men behöver inte alla flickor en egen sexleksak att njuta av?

  Svara
 24. Emelie

  Hej!
  Jag kollar var och varannan dag på olika hemsidor som säljer sexleksaker, men jag kommer aldrig till skott och köper mig något. Jag har en pojkvän och han räcker gott och väl, men det skulle vara kul att utvidga sina vyer och kanske prova något nytt? Han skulle nog också uppskatta det. Om inte annat kan det vara bra när han är bortrest (: så, att vinna detta presentkort på 400 kr skulle ge mig ”modet” att köpa mig något mysigt! Då jag inte har någonting sedan tidigare, skulle det vara underbart att vinna sin första, valfria sexleksak. Jag skulle utan problem hitta mig någon riktigt fint till både mig själv och min pojkvän, så det kommer verkligen att uppskattas (: Tack!

  Mvh
  Emelie

  Svara
 25. P.

  Jag kommer ju lite från en trasslig historia med många motgångar och har inte alltid haft de bästa erfarenheterna. Jag har ju inte heller alltid gjort de bästa valen här i mitt liv, jag har lekt med elden så att säga. På grund utav allt detta så lät jag mig inte utvecklas på många plan, varvid även min sexuella sida blev undantryckt. Jag vågade inte, jag tillät mig inte att försöka upptäcka vem jag var. Det var faktiskt bara nu i våras som jag började ta reda på vem jag verkligen är. Jag har inte kommit långt och ligger långt efter den generella befolkningen, men jag är på väg att hitta mig själv och med en spark i rätt riktning kanske det går lättare, får vi ju hoppas.

  Svara
 26. Samantha

  Jag är ung och känd som den duktiga bruden, vars bästis är jesus och hon som täcker över huden. Ett förtryckt begär efter köttsliga eskapader är något jag tvekat att uttrycka på dessa rader, då jag alltid spelat den kyska och rena som ingen någonsin trott särat på bena. Men idag står jag upp för mig själv och min passion, med en dildo i hand ska jag starta min egna religion!

  Svara
 27. Cochlean

  Ett litet pervo som jag,
  Får inte nog av spänning var dag.

  Om jag nu presentkort får,
  Vi kanske tillsammans (på nåt sätt) njutning når? 😉

  Svara

Skriv en kommentar!