Jag var saknad

En sak relaterat till Klumpes förslag på hur man blåser liv i elden igen (användbara förslag som tål att ses över tycker jag). Jag har upplevt nu den senaste tiden att vi fått tillbaka lite lust här hemma. Det har aldrig varit riktigt av en bristvara, Herrn har aldrig ignorerat mig utan det har varit vardagliga ting som gjort att vi inte ”kommit till” så som jag skulle önska, inte heller så ofta som jag ibland känner att jag vill.
Därmed var jag otroligt orolig nu när vi lever lite i skift, när vi träffas så sällan och tid är en otrolig bristvara. Det behövde jag absolut inte vara orolig för visar det sig.

För det första så lägger han nu huvudet på min axel efter en lång dag, kysser mig på halsen och säger att han saknat mig. Bara det är ju helt underbart, att vara saknad. Jag var orolig att han skulle komma på hur skönt det var att vara utan mig ett tag, haha!
Sedan har jag också märkt att han har en större lust på mig. Varje chans vi får så har vi sex! Det kan inte bli bättre.

Så mitt tips är att ta sig ifrån hemmet. Att gå och ha tid att ignorera varann är det ingen som vinner på, det är slöseri med bådas tid. Bättre att sakna och vara saknad. Skulle det visa sig att det är skönt att vara utan, ja då vet man det också.
Att vara saknad är hur som helst något av det underbaraste jag upplevt!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!