Fyra år

… har den här bloggen existerat. Den har vuxit sakta men säkert, både i mängden inlägg men även vuxit i statistiken över hur många som läser den. Det känns bra!

Det som började som en ventil för mitt huvud för fyra år sen har vuxit till en viktig del av min existens, och under den här resan har många saker ändrats i mitt liv. Många saker som jag kanske annars hade ignorerat eller inte tänkt på, och det tack vare att jag hade den här bloggen att lätta på trycket med. Jag har vuxit som person, jag har utvecklats, jag har gått vidare och jag har lärt mig massor om mig själv.

Jag tänker inte skriva mycket mer om det, utan bara tacka er alla för att ni varit med på resan – och för att ni fortsätter den tillsammans med mig och Sheila.

Tack!

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Fyra år

Skriv en kommentar!