Den sensuella armhålan

Armhålan är en förvånansvärt underskattad erogen zon hos många kvinnor idag. Jag tror personligen det beror på att kvinnor bankas in med åsikten att armhålan är ”äcklig” och därför gärna undermedvetet bortser från dess existens. Själv tycker jag det är lite synd, då min personliga erfarenhet av att stimulera en kvinna där är enbart positiva.

Att armhålan är lite tabu går säkerligen ihop med den håriga debatten kring densamma. Armhålor på kvinnor ska ju helst vara slätrakade och osynliga, och därför blir bieffekten kanske att man gärna glömmer bort att det finns massor med nervändar där som ligger väldigt nära hudens yta.

Sheila upptäckte att hennes armhålor var en erogen zon, och jag kan inte låta bli att undra hur många andra kvinnor som gör samma lite förvånade upptäckt. Jag vet att Ami gjorde samma upptäckt tillsammans med mig, och jag tyckte mycket om att stimulera hennes armhåla med smekningar, kyssar och en varm tunga.

Jag själv tycker om att bli smekt där, även om jag tror det har mer att göra med min förtjusning för att bli rörd vid intima ställen snarare än att det är en erogen zon som sådan. Många människor kanske upplever att känslan blir förstärkt eftersom det just är en lite tabu plats på kroppen.

Därför är kanske dagens tips att smeka din partner i armhålan och se om det kittlar sinnena? Definitivt värt att prova.

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Den sensuella armhålan

 1. Veronica

  jag är en av de förvånade kvinnorna. Armhålan? Tänk de har jag aldrig tänkt på… Men med tanke på hur skönt jag tycker det är att bli smekt o kysst i knävecken där samma underbara mjuka hud finns, så ska jag absolut ta armhålorna med någon!

  Ha en fortsatt fin kväll!

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ami älskade att stå naken framför mig med händer sträckta uppåt och ge smekande händer tillgång till hennes orakade armhålor.

   Eftersom hon är rejält mycket kortare än mig hamnade då hennes kropp i precis rätt läge för mina händer, och jag smekte från sidan av bröstkorgen upp över och genom armhålan och upp på armen, sen ner igen. Fram och tillbaka, mjuka smekningar som fick henne att sucka nöjt.

   Svara
   1. Ami

    Fast jag har inga problem med något tabu. Jag tillhör gruppen som måste påminna mig om att det ska anses äckligt. Men, jo, din längd stämmer väl för att nå just den punkten som jag inte kände till. 🙂

    En hel del av de punkterna behöver
    1. hittas
    2. utforskas med rätt typ av stimulans (finger, tunga, vilket tryck och så vidare)

    Jag har en sån punkt på ryggen som min erfarenhet säger att ungefär 1 av 4 killar klarar stimulera.

    Svara
 2. Tessi

  Hm, nja, inte mitt direkt första val för beröring kanske. Är inte speciellt känslig där alls faktiskt, däremot är sidan, alltså revbenen och nedåt jättekänsligt för min del. Älskar när någon bara drar med fingertopparna över där^^

  Svara
 3. Bumsan

  Kvinnor brukar vara mest aktiva på att banka in sånt i varandra, ja kvinnor bankar in allt möjligt. Tråkigt tycker jag.

  Jag har inga som helst problem med armhålor. Själv tycker jag om att snusa på min man (hans naturliga lukter) och jag brukar klappa honom i armhålan också när jag ligger i hans famn. Han har sagt att det är mysigt och är inte obekväm, vilket är trevligt 🙂

  Svara
 4. sheila

  Min kommentar om detta med armhålorna är att det optimala är att ta det när man har duschat och skippat deon. Att få deo i munnen för att man lekt där med tungan förstör alltihop både för den ena och andra parten. Det blir inte samma känsla samt att det är äckligt. I övrigt har jag svårt att se hur någon zon på kroppen kan i sig anses som äcklig.
  Personligen så verkligen avskyr jag beröring av anus med både fingrar och tunga, men det finns de som tycker om det också och på intet sätt räknas det som äckligt.
  (Möjligen om man missat hygienen och den biten, men det lägger jag mig inte i, andras hygienvanor.)

  Svara
 5. Perversa Paret

  Även män tecknar detta som en erogen zon. Vill personligen inte bli slickad där, men smekt är mysigt. Att dock slicka min tjej i armhålan m hon avnjutit detta är inget mig mot. Komemr det till odörer eller liknande, så är det ju inte så farligt att bar hoppa i duschen innan om man vill ha en erotisk erogen afton och leka med zoner? 😉

  Svara

Skriv en kommentar!