Dagens bild: Framför brasan (101126)

Eftersom jag är lite upptagen med annat (läs: Ami är här) de närmaste dagarna kommer inläggen att bli av den lite mer lättsmälta varianten. Idag får ni en fin bild, så här medan snöstormarna skakar vårat avlånga land känns det lämpligt att krypa ihop framför en varm brasa och fundera på livet.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Dagens bild: Framför brasan (101126)

 1. Per

  Detta är ”sammanfattningen” och del 5 i ”dilemmat” som Expressen har som ett stående inslag. Kändes sunt resonerat och kommenterat av rådgivare i detta sista inlägg, men barnmorskekommentarer och dylikt till de föregående 4 bilderna känns mest moralpredikan. Vore intressant om du kunde kika på det hela, kan tänka mig att du som poly har en intressant syn och en tydligare åsikt än vad jag som ”vanlig heterokille” har.

  Fortsätt med det du/ni skriver i allafall, det uppskattas väldigt mycket! Så härligt med något innehållandes ”substans” till skillnad från de flesta andra sidor som berör sex…

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Tack för berömmet, kul att du gillar våran blogg.

   Men jag har ingen aning vad du pratar om i övrigt, det verkar som att du glömde bort någon länk som skulle inkluderas. Kolla gärna upp det så ska jag se om det stimulerar mina tankar!

   Svara

Skriv en kommentar!