Dagens bild: byxlös (101103)

Att vara topless innebär att man inte har nånting på överkroppen. Män gör det här hela tiden, kvinnor gör det mer sällan eftersom ett par nakna bröst tydligen förvandlar alla män i omgivningen till våldtäktsmän som helt tappar alla former av självbehärskning, och därför är det viktigt att kvinnor skyler sina sexbomber.

Åtminstone har bröst den effekten om man ska tro mer reaktionära och patriarkala röster som emellanåt höjs. Oavsett vilket finns det en sorglig segregering mellan män och kvinnors möjlighet att gå runt barbröstade. Män får gå runt topless var som helst, kvinnor får inte detsamma för det är tydligen förargelseväckande. Väldigt märkligt.

En inverterad topless är ju en bottomless, när man har nåt på överkroppen men ingenting på nederdelen. Jag personligen har en svårförklarad förtjusning för kvinnor som blottar sitt kön och sina ben, men behåller kläder på ovandelen. Vet inte riktigt varför, det bara kittlar mitt sinne.

Vilket är varför jag gillar den här bilden.


(Källa: ”Bottomless 03”)

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Dagens bild: byxlös (101103)

 1. Man

  Mums! Jag gillar oxå bottomless! Mera sånt! Detta var ett bra sätt att kåta upp sig inför veckoslutet 🙂

  Svara
 2. Steven

  För länge sedan läste jag att någon gillade att ”ligga” med en tröja på. Jag förstod ingenting.

  Väldigt snart tycker jag att just detta ”bottomless” är bland det sexigaste som finns. Särskilt när ägaren har en pulla som denna =)

  Svara
 3. casita

  De bilder du lägger ut är verkligen fantastiska! Det visar kvinnan från ett verklighetsperspektiv med celluliter och allt vad fan det nu innebär! Keep up that good work =)
  Tänkte passa på att fråga om vi möjligtvis får lägga upp din blogg under kategori ”bloggar vi läser” på vår blogg!?
  Lätt att bara klicka sig hit då. / casita

  Svara

Skriv en kommentar!