Amatörbilder: ”Jenny”

Jag låter Jenny själv presentera sig och berätta om sin bakgrund…

Vi kan kalla mig för Jenny. Jag har följt den här härliga bloggen i snart 1,5 år och älskar alla mulliga bilder som skickats in. Tanken har hela tiden funnits att jag skulle vilja skicka in egna bilder men jag har inte riktigt vågat. Men, inspirerad av Marina så tar jag nu steget.

Jag är 39 år och har större delen av mitt liv haft rätt taskigt självförtroende. För ett par år sedan slängde jag mig in i nätdejtingens berg- och dalbana. Den tiden är nu förbi men jag är trots några rejäla bottennapp säga att jag haft otroligt kul OCH mitt självförtroende har växt enormt! Jag har alltid varit mullig och tänkt som Marina att jag får vara glad för den som vill ha mig.

Nätdejtingen fick mig att inse att jag visst är vacker och åtråvärd. Min första dejt var ett riktigt bottennapp. Killen visade sig vara minst 15 år äldre än han sagt och kortet på honom togs antagligen 20 år tidigare. Det sa inte ”klick” men vi hade en trevligt lunch och jag bestämde mig då för att jag skulle ha roligt på mina dejter oavsett om det var en kille jag aldrig ville träffa igen. Efter drygt ett år på ”vanliga” dejtningsidor ville jag ha mer och blev nyfiken på sexdejtingsidorna.

Via dem har jag haft de häftigaste och bästa dejterna någonsin. Jag träffade även min nuvarande pojkvän där och efter 1,5 år blir det bara bättre. När jag jämför ”vanliga” sidor med sexsidorna så tycker jag att sexsidorna är ärligare. Det var inget hyckleri och jag blev betydligt mindre besviken på de dejterna än de ”vanliga”.

Ett varningens ord – var noga med vem du bestämmer dig för att träffa, känner du dig tveksam så finns det antagligen anledning till det! Jag fick några riktigt goda killkompisar genom de sidorna. Sexsidorna fick mig också att börja ta nakenbilder på mig själv, något jag aldrig gjort tidigare. För mig blev det viktigt att ta sexiga bilder inte porriga. Den respons jag fick på de bilder jag lade ut gav en enorm kick för mitt självförtroende. De bilderna hörde till min egen profil så att skicka bilder till den här bloggen var ytterligare ett steg för mig. Jag tycker idag att jag är vacker som jag är med alla mina extra kilon men det tog tyvärr många år innan jag kom till den punkten.

Kram Jenny

Vi tackar Jenny för att hon delar med sig, och som alltid – om man tycker om det man ser är en kommentar alltid uppskattad!

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Amatörbilder: ”Jenny”

 1. Marina

  Vad underbart att du känner att jag inspirerat dig till att dela med dig av dina underbara bilder, det är verkligen fantastiskt att veta!

  Svara
 2. Vi_nyfikna

  Härlig och kvinnlig kropp! Säger som Alex, Jenny ska vara stolt över sin vackra kropp

  Svara
 3. Steven

  Måste säga att jag är lite avundsjuk på snoppen (den svartvita bilden).. jäklar, vad mysigt det ser ut =)

  Svara

Skriv en kommentar!