Amatörbild: ”Liza”

Liza och Charlie skickade in följande bild, föreställande just Liza. De skriver:

Ni talar varmt om det som är runt och gott. Här är Liza två runda sköna persikor. Det är bland de godaste som finns !
Och åldern i passet spelar ingen roll – man är inte äldre än man känner sig eller hur. Persikorna sitter på Liza’s sköna kropp och den har passerat 60 men är forever young efter som den är så älskad och älskar så mycket !

En kärleksfull relation vare sig det är med en eller flera, män eller kvinnor, med mycket erotik är den bästa hälsokuren !

Vad tycks?

Jag tycker det är en fantastiskt fin bild, en bild föreställande en äkta kvinna. Såna ser jag gärna mer av, och det gör mig alltid glad att se sån här skönhet. Jag tackar Liza och Charlie för att de delade med sig till både mig och även er läsare. För visst är det en fin bild?


(Klicka för större version)

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Amatörbild: ”Liza”

Skriv en kommentar!