2 tankar kring ”Upplys mig

 1. Mollie

  Min spontana tanke är ju de gränser som en del drar inom polyrörelsen ”polyamorös” och ”polysexuell”.

  Jag ser mig som polyamorös med fasta kärleksrelationer. DOCK vill jag inte definera mina relationer i ett sätt att nå en normkritik och iom bryta mot de självklara normerna. Bara för att jag umgås med en man, förväntas han ofta vara min partner, medan om jag umgås med en kvinna är hon en vän. Utan att ifrågasätta mer. Jag tycker inte om definitioner eller de förväntningar andra sätter på mig. Jag vill bara vara jag.

  Polysexuell har jag för lite koll på att uttala mig om men jag har en väns vän som ser sig som polysexuell. Hen menar att hen bara har sexuella fasta relationer, utan kärlek, för inom kärlek är hen monogam. Men det är ju min tolkning av hens tolkning.

  Nu ska jag läsa Klumpes inlägg och se om jag håller med 😉

  Svara

Skriv en kommentar!