Recension: Mr Limpy

Jag, Mollie är kär. Supersnälla Intimera har gett mig en helt fantastiskt trevlig leksak. Jag är dock osäker på om den kan kallas för just sexleksak, utan kallar den nog hellre för sexaccesoar. Jag har fått en Mr Limpy i medium-storlek.

Mr Limpy är gjord i samma material som Fleshlighterna är och jag träffade på Klumpes sådana då jag var och hälsade på. Jag menar inte att jag har koll på materialet, men vi blev ytligt bekanta. Nyfikenheten i att se om Herr Limpy var en sexleksak eller hur den brukas var jag nyfiken på att testa. I beskrivningen på Intimera står det lek, dans eller papperspress. Den ligger under kategori ”Skämtartiklar” såsom övriga dildos.

Det första som slår mig är materialet. Den känns ju inte som hud, men den känns som en riktig kuk ändå. Jag kan bära med mig en kuk och leka med den när jag vill. Underbart! Jag har visat den för ett par av mina vänner och alla slås av dess likhet. Alla mina vänner vill känna, klämma och leka. Den har en svag doft, men ingen som stör. Just doft är som bekant viktigt för mig.

Den är för slapp för sexuell lek, och jag har funderat på om den kan funka om du tycker om ”Soft entry” vilket går ut på att mannen penetrerar sin partner slak, för att få erektion i sin partner. Jag säger man, eftersom tekniken går ut på att mannen penetrerar sin partner med en kuk. Kanske vore värt att testa?

Dessutom inser jag att jag kommer bli tvungen att draga en dag då jag hittat den perfekta kukatrappen. Pungen känns trovärdig igenom ett par byxor. Mitt problem är mina bröst, men å andra sidan är det ju halva nöjet med att leka med genus. Att utmana normen och vad alla andra tror.

Mr Limpy får helt klart 5 kukar av 5 möjliga. Hen är rolig, lustfylld och härlig. Precis som hen ska vara. Dessutom kostar hen bara 149 kronor, vilket bidrar till ett bra betyg. Mr Limpy kan även köpas i storlek Large eller Small, om man är intresserad.

Plus:
+ Rolig och flamsig
+ Gigantiskt humorvärde
+ Perfekt festgrej
+ Inte särskilt dyr
+ Verklighetstrogen
+ Perfekt present till den som har allt

Minus:
– Rätt värdelös som sexleksak

färgkukfärgkukfärgkukfärgkukfärgkuk

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Recension: Mr Limpy

  1. Linda

    Åh, en sådan står på önskelistan, hade stoppat den innanför trosorna som en ”packer”, fan vad hett 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!