Recension: Clone-A-Willy Original

Mollie, dvs jag själv, har provat en ”Clone-A-Willy Original” tillsammans med en manlig vän, generöst sponsrade av Intimera.

Jag har fått uppfattningen att den säljs genom sloganen att man vill ju ha en dildo som är en kopia av sin partners kuk. Det förstår jag inte alls. Jag vill ha leksaker som kompletterar, eller fyller en funktion som min partner saknar. Bara vibrationer är ju en sån sak som exempel. Men låt oss gå igenom den bit för bit, för det blev lite av ett projekt som drog ut på tiden.

För det första så är det nog praktiskt om man har möjlighet att ses regelbundet, eller iallafall någorlunda ofta. Det har inte jag och min vän, därav tidsåtgången. Vi har fått ta det lite pö om pö. Först skall röret som du senare doppar kuken i mätas ut och klippas och tejpas så den inte skadar de ädlare delarna. Det visade sig att eltejp är en användbar grej här.

(Inbillar mig att man kan gjuta av en strap-on med, men är osäker på om materialen skulle komma överens? Sen är frågan lite varför man skulle vilja det.)

Sedan skall gjutgeggan blandas till och inom 2 minuter (Intimera rekommenderar inom 1.5 min) skall den erigerade kuken doppas i geggan. Det är av yttersta vikt att vattnet som pulvret blandas med håller 37 grader. Det här steget var väl medvetet inte vid samma tidpunkt som utmätningen då vi från flera olika håll fått tipset att inte vara för ’upprunkad’ då du doppar kuken eftersom gjutgeggan är varm och skön. Ett vittnesmål som även min vän höll med om. Att komma i den satsen nog är ingen hit. Därefter bör erektionen hållas på topp i två minuter till. Det uppstod här lite bekymmer. Det är svårt att underhålla en man på knä med en gigantisk gryta mellan knäna. Geggan svämmade över ner i grytan och vi lyckades även spilla på kläder och matta. Dock har dessa ting nu tvättats och alla fläckar är försvunna. Stort plus för det. Även grytan var lätt att diska ur utan att några rester blev kvar. Den lossnade lätt från kroppen med.

I detta läge skall gjutformen stå och torka till i 2-4 timmar. Vi lät den stå i 2.5 timma, mer tid hade vi inte. Därefter blandade vi till själva dildons material. Det luktade illa och kemiskt och jag kände spontant att aldrig i livet att den där får knulla mig sen. Vi fyllde upp kukformen och tryckte i vibratorn. Sedan fick den bo i drygt tre dygn innan den transporterades till mig. Den torkar till på ett dygn, men i och med att jag ville att vi båda skulle vara med när den öppnades så fick det dröja lite.

Första reaktionen var hur extremt lik den är originalet. In i minsta detalj. Det finns ett par luftbubblor i den, men i övrigt är det en fantastisk kopia. Alla ådror, alla porer, allt finns med. Helt fantastiskt. Dock stinker den vedervärdigt. Den luktar som en biltvätt och jag är extremt tveksam till att trycka in den i fittan. Det känns verkligen inte ok. Jag ska dock tillägga att jag testat den, med dubbla kondomer. Jag är väl medveten om att man ALDRIG ska köra med två kondomer samtidigt, men nu var det en dildo som luktar mer än en kemfabrik.

Kortfattat så är det en rätt skojig pryl. Det kändes som ett stort projekt och jag önskar innerligt att det inte genomfördes under tidspress, utan att det kunnat ta det lite mer avslappnat och lustfyllt, men så är det ju när jag recenserar åt någon annan än mig själv. Det som verkade avancerat och svårt var det inte alls. Det färdiga resultatets likhet med originalkuken är lite otäckt, men ändå skoj. Vi fick inte till vibratorn som önskat, men det är ju bara nybörjarproblematik. Den är otäckt hård, men trots det känns den nästan som originalet. Tyvärr för hård, och plastig och kemisk. Och så har den bara ett vibratorläge. Frågan jag ställer mig är: Är det meningen att den skall användas, eller är det bara en kul pryl?

Plus:
+ Roligt gemensamt projekt
+ Enkel att göra
+ Den är verkligen en kopia av sitt original.
+ Rolig att ha
+ Lustfyllt experiment
+ Intressant att se hur man kan tänka sig att en dildo tillverkas
+ Vill göra fler – i choklad
+ Lätt att tvätta bort eventuellt spill i tillverkningen
+ Schysst vibrator trots att den inte verkar vara något att ha.

Minus:
– DOFTEN!
– Känslan, eller brist på densamma
– Bara ett vibrationsläge
– Doften igen!

färgkukfärgkukfärgkuksvartkuksvartkuk

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Recension: Clone-A-Willy Original

 1. J

  Är mannen omskuren eller hur gör man med förhud? På bilden ser man ju ingen förhud direkt, undrar om det skulle bli knöligt och konstigt på ngn med mkt förhud,

  Svara
 2. Mollie

  Nej, han är inte omskuren och har vad jag tycker mycket förhud. Förhuden ska ju vara tillbakadragen och kuken fullt erigerad då du gör mallen. Men hey, alla är olika, och det är en bedömning jag inte är kapabel att göra.

  Lycka till!

  Svara

Skriv en kommentar!