Hur låter du?

Jag såg idag en diskussion om orgasmer och stönande som intresserade mig.
Själv försöker jag att låta så lite som möjligt i och med att vi har barn, även om de sover som stockar så är det en respekt jag har till dem.
Herrn vill gärna att jag låter, han navigerar efter mina stön, mina andetag och min kropps rörelser.
Jag vill att även han låter lite, stönar och jag vill hjärtligt gärna höra/känna hans andetag. Det är något som hjälper min upphetsning och att höra när han är nära att få utlösning är något alldeles extra, vilket i sin tur brukar hjälpa mig att få orgasm och några gånger har det hänt att vi tack vare detta kommit samtidigt. De som varit med om det vet hur underbart det är. Att ”krampa i takt” så att säga. Det är mycket därför jag tycker om den gamla hederliga missionären, han kommer åt med kuken på precis rätt ställe samt att jag har hans andetag precis i örat. Förutom när han för benen upp på sina axlar eller som häromdagen då jag hade mina fötter på varsin sida om hans huvud samtidigt som vi kysstes tills han kom. Det kändes onekligen lite som sex blandat med yoga!
Men, hur som helst, ljud är enligt mig ett bra tecken på njutning. Det finns ju självklart de som njuter minst lika mycket utan att knappt utstöta en suck, vilket inte är fel heller (huvudsaken vid sex är ju att njutning upplevs) men om jag får välja så vill jag höra att min partner har det skönt. Som en bekräftelse på att jag gör det skönt för denne och för att jag själv blir otroligt upphetsad av det.

Sedan finns det självklart ett helt spektrum av ljud.
En fd till mig lät som en hel bondgård när han fick utlösning, vilket var fruktansvärt avtändande. Det var trevligt att han hade det skönt och fick utlösning, vilket för mig är målet med sexet från början, att partnern ska få orgasm. Även jag såklart, men det är inte ett måste. När han då fick utlösning och utstötte sina ljud var det som att trycka på en OFF knapp, att pilla till en orgasm för mig efteråt var det inte tal om, jag var avtänd och så gott som omöjlig att tända igen på ett tag.
Herrn låter knappt alls, därför vill jag ha hans andetag så nära som möjligt så jag hör dem. När han fått i sig lite alkohol stönar han och då passar jag på att njuta lite extra.

Ljud är dock inget jag själv tänker på, annat än att jag inte vill låta för mycket (vilket i sig är en lite av en begränsning och begränsningar är ingenting jag vill blanda in i sex med Herrn egentligen). Att jag stönar lite eller ackopanjerar det med grimaser av olika slag är något naturligt och helt klart något jag gladeligen bjuder på.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Hur låter du?

 1. Citronen

  Jag undrar om det finns något sexigare än en man som stönar ordentligt… Jag älskar att sitta grensle över en man, höra hur kåt han blir av att jag rider, höra hur han stönar ut sin orgasm med huvudet begravt mot min axel/hals och samtidigt känna hur hans kuk pulserar inne i mig…

  Jag gillar att låta men jag kan också vara tyst… Jag tycker verkligen att underlättar att ha sex med en man som låter, stönar han inte får jag byta taktikt – låter han fungerar oftast den valda taktikten =D

  Svara
 2. MizzE

  Jag har alltid låtit. Började som en gnyende hundvalp (tydligen en mycket sexig hundvalp då det uppskattades. Haha!) övergick sedan till mer högljudda saker med bättre älskare, för att nu ha tvingats kväva ljuden efter olika ”samboenden”. Detta har tydligen resulterat i att jag numera ”ser lidande ut” när jag kommer :-S Känns inte så kul, men vad gör man? Jag visar iaf på något sätt om det är bra och killen vet numera att ”smärtsam grimasch” = hög explosionsfaktor 😀
  (förresten så kan det ju faktiskt vara så skönt att det nästan gör ont tillslut, när man kommer för sjuhundraförtiotolfte gången i rad och man har kramp i alla muskler man äger :-P)

  Ljud är bra tycker jag oavsett vem som gör dem. Det gör det lite extra läckert när man hör hur skönt man gör det för den andra partern.

  Svara
 3. Peaches

  Min ex-sambo lät inte alls. Det var först mot slutet av vårt förhållande som han började stånka lite. Jag uppfattade det också som att han inte fick särskilt starka orgasmer innan det heller. Jag gör antagandet att det berodde på osäkerhet, att man håller tillbaka för att man är blyg.

  Själv skulle jag egentligen vilja låta mer än jag gör. Om jag bodde i villa istället för lägenhet skulle jag nog skrika mer än jag gör. När jag ibland är tvungen att vara tyst, till exempel när vi är hos J och han har sin son där så känns det som om mitt huvud ska explodera. J bedyrar visserligen att sonen sover som en stock och inte skulle vakna av det, men jag tycker det känns fel att ligga och skrika och stöna med ett barn i rummet bredvid.

  J låter i princip bara när han kommer medan jag stönar, suckar och låter under hela sexet. Jag älskar verkligen att höra honom komma och det bästa är om det är min förtjänst så att säga, att jag suger av honom till exempel. Då är den bästa belöningen att höra hur han låter. Ibland önskar jag att han skulle låta under sexet också. Det händer egentligen mest om vi hånglar och jag är ovanpå honom, då blir han ofta så upphetsad att han flåsar.

  Svara
 4. Pingback: Att ägna sig åt ljudo « Klumpesnusk & Sheila

 5. Elin S.

  Kan det vara att åratal av tillbakahållna ljud när man tillfredsställt sig själv, som följer med sen när man är två? Tyst som en mus var/är jag (jaja, jag börjar kunna släppa loss nu, och då är det rena ångloket med tuta och allt (samt en anings aning huvudvärk på kuppen, av allt hojtande?)
  Stön är iallafall inte lika pinsamt – som kroppsljuden var…

  IMHO tycker jag att amatörporr där män inte stönar alls är usel porr. Och jag håller med om att ”oyeah, oyeah” inte känns som något annat än fejk – men ett ”satansjävlarhelvetehakkapellitta”, det är en orgasm/skönt-ljud som heter duga det! 😉

  Svara
 6. Hans Engnell

  Jag uppskattar också lite ljud från partnern. Men helst inget skrikande eller alltför högljutt stönande. Det är faktiskt god hjälp att kunna knulla efter tjejens stönande. Fast egentligen räcker andetagen och öga mot öga rätt bra. Ansiktet avslöjar rätt mycket. Något jag verkligen uppskattar dock är om tjejen ”mmm”-ar när hon ger mig oralsex. Jag måste bara hitta ett lämpligt sätt att framför den åsikten på… Jag är dock alldeles för blyg av mig för att släppa loss ljudmässigt. Det är lyhört i bostadshuset och jag är själv inte överdrivet förtjust i när grannarna släpper loss.

  Apropå ingenting såg jag en snutt av ett naturprogram där en sköldpadda parade sig med en sköldpaddshona. Den snuskiga kameramannen zoomade in ansiktet på hanen: munnen på vid gavel och tungan stack rakt ut. Han såg riktigt pervers ut! 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!