Elin söker kärlek och sex!

Min vän Elin, bosatt i vår fina huvudstad, söker efter nya vänner att umgås med både inuti och utanför sovrummet. Elin är relativt nyutkommen bisexuell och gillar därför både män och kvinnor, så könet spelar ingen som helst roll. Utseende och ålder spelar inte heller någon direkt roll, utan det är personkemin som avgör.

Elin är dessutom relativt nybliven polymänniska och är duktig på att dela med sig. Hon är en glad, pratsam, kreativ och fruktansvärt charmig 51-årig kvinna med en mycket ung och sprudlande själ. Hon har hjärtat på rätt ställe och trivs lika bra med att prata i soffan som att knulla i sängen. Hon är ganska förtjust exhibitionist också, och har visat sin rumpa här och sin handväska här.

Intresserad av att lära känna en charmig dam med stor aptit på allt som gör livet värt att leva? Skriv en kommentar innehållande en liten presentation, med tillhörande fungerande epost i avsett fält så ordnar jag att Elin får kontakt med dig.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Elin söker kärlek och sex!

 1. Maria

  Hej Underbara kvinna!!

  Upptäckte just din blogg…WOW!!
  Gillar din inställning till sex, njutning o smisk..hih!!

  Svara
 2. Elin S.

  Elin tackar! 😀 Den gnisslar lite i gångjärnen och är lite bucklig i plåten, men håller nog ett tag till! 😉

  Svara
 3. Pingback: Gör som du alltid ha gjort och du får det du alltid har fått | Sex and The Norrland

Skriv en kommentar!