Det känns lite bättre idag

Jag vill tacka för alla varma kommentarer som har lämnats här de senaste dagarna. Det värmer att få den sortens uppmuntran, och jag är glad och tacksam att ni läsare uppskattar det som sker här. Jag hoppas också att Sheila tar åt sig av den äran, för utan henne skulle den här bloggen sakna en viktig ingrediens.

Det är alldeles för lätt att haka upp sig på kritiken och de relativt få negativa sakerna som kommer, men man måste komma ihåg att det är uppskattat ändå, och att även om man inte blir omkullkastad dagligen av positiva kommentarer så finns det ändå en hängiven skara läsare där ute som läser i det tysta.

Både jag och Sheila tar upp saker som står oss nära hjärtat. Ibland är dessa ämnen lite kontroversiella, som t.ex. jag som tjatar om min polyamori och Sheila som gärna skriver om BDSM och närliggande ämnen. Men det är sånt som är viktigt för oss, och vi har fått lära oss att det har hjälpt läsare vilket gläder mig.

Jag har inga planer på att sluta med det här, och jag är glad att ni ger oss ett fortsatt stöd. Tack!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Det känns lite bättre idag

  1. SwedishTeen

    Jag har varit tyst under senaste tiden p.g.a. en massa eget grejsåmojs privat. Men som vanligt har du mitt stöd oavsett vad som händer eller inte händer 🙂
    Och jag passar på att ge Sheila en virtuell tumme upp då hon ger klumpesnusk.se en extra dimesion.

    Om man kikar tillbaka i bloggarkivet kan man bara komma till en slutsats: fan vad bra ni är! 😀

    Svara

Skriv en kommentar!