Dagens bilder: lite mulligt (101022)

Efter föregående inlägg kändes det som att den här bloggen behövde tjockas till lite. Därför får ni två bilder jag hittade för några dagar sen. Klicka för fullstora versioner, och jag hoppas de uppskattas!

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Dagens bilder: lite mulligt (101022)

 1. Elin

  Min spontana tanke var att det var väldigt vackra och sexiga tjejer. Och när jag tänkte lite längre så insåg jag att jag själv har väldigt mycket utseendemässiga likheter med dessa två. Så varför har jag svårt att tro när någon annan uttrycker att dom tycker jag är sexig och vacker?

  Svara
 2. Thomp@

  Bit i det sura äpplet och gå till ett nakenbad eller en naturistcamping. Där märker man snabbt att kroppskomplex är väldigt ytliga och onödiga. Nästan ingen är så snygg som kropparna vi matas med i reklamen. Även modellerna retuscheras.

  Svara
 3. Andreas

  Två helt underbara bilder. Så härliga bröst på den undre tjejer… riktiga njutningsmedel..för både henne själv och mannen som får äran

  Svara

Skriv en kommentar!