Dagens bild: till tjejerna (101007)

Hittade den här bilden för ett tag sen. Den är skön och avslappnad på nåt vis. En tilltalande bild, helt enkelt. Inte sådär kukig och utstuderad (för att inte säga klyschig) som många bilder på nakna män ofta blir.

Tänkte att den kanske kunde uppskattas då det har efterfrågats mer bilder på killar och jag inte har nån villig amatörmodell som står och stampar och vill visa upp sig. Så den här bilden tillägnas alla som gillar nakna män, oavsett vilket kön ni själva tillhör!

Läs även dessa inlägg:

9 tankar kring ”Dagens bild: till tjejerna (101007)

 1. Manlighetens drömmar

  Härlig bild!

  Om jag inte minns helt fel så fick du (i en kommentar någonstans) ett erbjudande av en manlig läsare där han erbjöd att visa upp sig i din blogg (efter beröm från ett antal andra läsare). Då hänvisade du till dina kvinnliga ”lustblogskolleger”. Eftersom du verkar har ändrat dig så kanske det kan vara en idé att kontakta denna specifika läsare? =)

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag vet inte vilken kommentar du syftar på (svårt att söka rätt på en så generell sak) eller om jag nånsin haft en tydligt uttalad policy på det här området, men manliga utvik är välkomna. Tidigare trodde jag inte att det var så attraktivt, men jag är anpassningsbar.

   Jag har fått in en del amatörbilder föreställande killar i det förflutna, men oftast har jag fått tacka nej till dem då de varit rätt tråkiga, tyvärr.

   Svara
 2. Bumsan

  Den här bilden var verkligen underbar! Härligt att fokusen ligger på hela bilden istället för att syftet ”ska” vara den att sitta och stirra sig blind på kuken och bli kåt. Man kan mycket väl bli upphetsad av såna här bilder också, kanske att det krävs mer för vissa att bli det men då får man använda sig mer av sin fantasi vilket många verkar ha tappat. Det är lite synd.

  Jag ser en man som tydligen trivs med sig själv i all sin nakenhet, jag får en avslappnad och harmonisk känsla, kanske rent av att själv vilja klä av mig och haka på friheten i det att bara vara naken och fri. Jag gissar på att han kanske är i Australien, och med tanke på värmen så skulle det vara rena befrielsen 🙂

  Jag personligen varken letar eller tycker om att titta på bilder på nakna män av samma orsak som du beskriver hur endel bilder är, det känns så påtvingat.

  Roligt att någon visar nakenhet ur ett annat perspektiv! 🙂

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ja, jag tycker detsamma. Jag har ingenting emot bilder på nakna män som så, utan kan uppskatta en snygg naken karl utan några homofobiska reaktioner. Men de flesta bilder är utstuderad gayporr, och är därför rätt kukiga och könsfixerade och rent allmänt förbaskat tråkiga.

   Den här bilden är tvärtom på alla sätt. Han är naken, men han har inte stånd, han föser inte fram sitt stånd mot kameran, han har inte en överdriven porrgrimas klistrad över ansiktet, och bilden har en skön och avslappnad stämning.

   Svara
 3. Elin S.

  En sån bild som damer gärna ser på, helt klart. En fotograf som plåtar killar på ett ”snyggt” sätt och inte gayporrigt är Jonas Norén, hans killkalender är mums att ge i present till singelväninnorna…
  http://jonasnoren.se/

  Svara
 4. deafwomen

  det e rätt så skönt o få se en lugn o schysst bild på en ”slapp” kuk o bra miljö,m.m. än o bara få en massa bilder med erigerade(stavas så?) kuk..
  man blir liiitte less pådet ibland,.., o det e kul med lite omväxlande bilder!!! 🙂

  Svara
 5. MizzE

  Åh vad jag gillade den här bilden och hela ”jag bara hänger lite med min hund”-känslan. Underbart mysig

  Svara

Skriv en kommentar!