Bloggtips: Mjukhet

Emellanåt får jag frågan om var mina bilder kommer ifrån. Svaret är alltid att jag inte har en tydlig ”källa” till var jag hittar bilder, utan att jag stöter på dem under mina resor kors och tvärs på nätet. Men emellanåt hittar jag nåt som fångar min uppmärksamhet mer permanent.

Tumblr-bloggar tenderar att fokusera på bilder, och ibland små snuttar med text. Det är lättsmält godis, snabba kalorier och emellanåt gör man fynd. En sådan blogg är ”Mjukhet” som drivs av en okänd svensk tjej. Den fokuserar precis som namnet antyder på mjukheten hos kvinnor. Runda, mulliga, fylliga, kurviga kvinnor.

Om du precis som jag tycker om kvinnor med kurvor rekommenderar jag ”Mjukhet” till dig. Kanske fastnar du lika hårt som jag gjorde.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Bloggtips: Mjukhet

Skriv en kommentar!