Bloggsvar?

Jag fick en inbjudan till Bloggsvar i min mail för en stund sen. Bloggsvar är en relativt ny tjänst där bloggare tydligen direkt snabbt och smidigt kan svara på sina läsares frågor. Det har blivit en hyfsat poppis tjänst sedan den dök upp för några månader sen, och jag gissar att den fortfarande är i lite prototyp-stadie då det krävs en inbjudan för att bli medlem.

Sedan jag fick det mailet har jag funderat på om jag borde acceptera inbjudan och skapa ett konto där, men faktum är att jag har svårt att se vitsen. För jag vet inte om jag och Sheila verkligen behöver en sån grej. Jag menar, om ni är nyfikna så frågar ni här? Och får svar här. Varför behöver den här bloggen ett Bloggsvar?

Som sagt, jag har svårt att se vitsen. Om någon av ni smarta läsare kan ge mig ett bra skäl till varför jag borde sätta upp ett konto där, skriv en kommentar.

Om ni har frågor, skriv en kommentar och ställ dem. Svar direkt! Fråga vad som helst. Fråga om sex, om den här bloggen, fråga på bara! Jag kan mycket om mycket, och även om jag inte är någon sexguru så ska jag svara på allt efter bästa förmåga.

Notera: Jag kommer inte att svara på frågor om t.ex. vad jag heter eller liknande samt att jag reserverar rätten att från fall till fall välja själv vad jag eventuellt inte vill svara på. Jag kan inte heller garantera att frågor ställda till Sheila blir besvarade, då hon givetvis väljer själv om/vad hon vill svara. Jag kommer att anta att frågor är ställda till mig om det inte står specifikt att de är riktade till Sheila, och som sagt – hennes deltagande i det här kan jag inte ge några som helst garantier för.

Varför behöver jag Bloggsvar när jag kan ta emot frågor här direkt?

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Bloggsvar?

 1. Afrodisiak

  Försökte skapa mig en uppfattning och tyckte att det mer verkar rikta sig till yngre som är jätteintresserade av sina bloggfavoriters skostorlek och favoritfärg.

  Men att ha frågor samlade på en och samma plats kan ju vara praktiskt med en stor blogg som denna.

  Pröva vetja!

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ja, det är lite så jag uppfattar det också. Plus, jag har en blogg, jag har en domän, jag har ett litet hörn på nätet. Varför behöver jag ett annat ställe för eventuella frågor?

   Men jag får fundera på det…

   Svara
 2. Elin S.

  Du behöver inte bloggsvar – bloggsvar behöver dej…
  Som bloggläsare vill jag ha allt på ett ställe, så jag behöver inte heller bloggsvar…
  Gör en Sverker ! 😉

  Svara
 3. Fundersam

  Hej!

  Vill börja med att jag gillar ditt synsätt av
  Människokroppen och sex! Ett enligt mig sunt
  Synsätt! Så nu har jag en fråga eller rättaresagt fundering.

  De handlar om min osäkra syn på min kropp.
  Jag är kurvig, älskar det! Men, de ständiga men!
  Jag har dock inte samma kärlek till min kropp naken.
  Då mina kurvor helt plötsligt inte är lika vackra. Låren
  Påminner lite om citurs skal, magen bildar två fina bildäck,
  Har blekta bristningar på sidan vid höften som känns
  Mer än syns. Min heliaste vän ”Greta”, är mjuk. Skulle
  Inte kalla de bullfitta utan mjuk. Inte toppmodell kropp. De som fått
  Mig att börja tänka så otroligt mycket på de är att
  Jag nyligen börjat träffa en herre som försörjer sig på sin sport.
  Han har alltså en kropp som inte är sann. Han har aldrig någonsin
  Sagt något om att jag är motbjudande! Men komplexen är oundvikliga brevid honom!

  Så nu måste jag verkligen ta mig i kragen och komma över mina nojer, men hur?!
  Känner att jag inte alls är den jag vill vara i sängen. Vill vara lika glad och retsam som jag är
  I mitt vanliga ja. Snälla vet att detta är en otroligt svår fråga.
  Men kan du inte utifrån dig berätta vad du tycker, hur nu karlar lägger märke till bristningar osv.
  Självklart kan du bara säga utifrån dig. Men du har antagligen mer tänk som en Karl en jag!

  Tusen tack på förhand!

  Svara
 4. Peaches

  Jag tycker Bloggsvar är skoj. Lite onödigt, visst, men där kan man ställa frågor som man kanske inte ställer på bloggen för att dom inte passar till något inlägg. Jag har haft Bloggsvar sen i somras (ja, jag försökte ju pracka på dig en inbjudan då, hihi) och jag har inte fått mer än tio frågor men jag tycker det är kul ändå. Dom frågor jag fått på Bloggsvar antar jag att folk inte velat eller av nån anledning vågat ställa på bloggen.

  Svara

Skriv en kommentar!