Vinnaren i Jubileumstävlingen!

Vinnaren i jubileumstävlingen är korad!

Och den lyckliga nya ägaren av en Ultra7 Future Tech Rabbit från Intimera är Peaches!

Såhär skriver hon själv om bilden:

Jag kan säga att jag kom ganska snabbt på bildidén och den kändes helt rätt från början. Jag och J diskuterade lite och jag kom fram till att vad jag vill visa är min känslomässiga upplevelse av BDSM. Då kom den här bilden till mig. För mig handlar det om kärlek, närhet och ömhet, om att jag kan lägga hela min tillit i hans händer och ge mig själv till honom. Jag är jätteglad att så många tyckte att den var bäst bland dom jättefina bidragen som kom in! Supertack till alla som röstade!

Klicka på bilden för att kika in hos henne.

Grattis till Peaches!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Vinnaren i Jubileumstävlingen!

  1. Pingback: Sheila, två år « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!