Vi fick lite hjälp

Idag har det blivit lite ojande, stånkande och stönande från denna fröken. Igår fick min bak en behandling som hette duga, det absurda i det är att jag hade velat ha lite till, och lite till.. Kanske ytterligare lite till…
Herrn fick lite hjälp och det blev den vackra kvinnan som fick mig att stöna fram mitt stopp-ord. Det trodde jag inte, men så blev det. Alltid lär man sig något nytt. Vilket är en helt underbar ”bieffekt” av att befinna sig på The Mansion. Både jag och Herrn lär oss något nytt om oss själva och varann för varje gång vi är där. Stora som små detaljer, men ack så viktiga.
Jag måste säga att jag njuter i fulla drag idag, för varje gång jag sätter mig ner ömmar det till och jag blir påminnd om gårdagskvällen. Vilket i sin tur får mig att le, oj så jag går omkring och ler idag. Herrn sa dock att vi skulle haft med oss spikmattan på vår oerhört långa biltur idag, vilken vi tyvärr glömde i villervallan innan vi skulle åka. Då hade jag nog flinat ännu mer, fast lite stelt kanske, spikmattan är inte så underhållande som man kan tro. Masochist är jag, absolut, men det finns gränser.. Tror jag.. Haha!

Något nytt för igår blev också att Herrn hade med sig kameran. Vi fotade lite för oss själva, Herrn fotade en mycket vacker syn, hängandes horisontalt i rep, och sedan bad jag Herrn att vi skulle fota medan jag blev piskad. Sagt och gjort, han ber våra härliga pervovänner om hjälp och fotandet respektive piskandet kunde börja. Jag tror det tog två rapp så hade jag glömt kameran och efter vad jag förstår finns det bilder på både den ena och andra minen jag fyrade av under tiden. Herrn sitter och för över dem till datorn nu så det skall bli intressant att kika på när han är klar. Säkerligen kommer jag sitta och ömsomt garva och grimasera allt medan jag gnäller om vilka bilder som inte får vara kvar, men det kommer säkerligen vara häftigt att se.

Vi provade också att höja upp händerna i en av krokarna i suspensionrummet. Det var en underlig känsla, att kunna rotera efter varje rapp. Mycket diciplin fick jag visa prov på för att stå still med baken vänd mot Herrn. Enligt utsago var jag dock väldigt duktig och det värmer i hjärtat att höra. Det är ju delvis vitsen. Delvis det faktum att jag går igång på smärta, jag kan till och med få orgasm av bara piskan, men också att få bekräftelsen av Herrn efteråt. Ja Herrn och den/de som eventuellt är medverkande då. När allt det klaffar, då myser denna fröken oerhört.

Nu ska jag kika på bilder. Efter det blir det dock landning och mys för imorgon, ja då börjar ett helt nytt kapitel i mitt liv och nervös kan man lugnt säga att jag är!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Vi fick lite hjälp

Skriv en kommentar!